Transfer Deadline Day

Nottingham Forest henter Liverpool-kjenning
01.feb 2023 00:08 kopier linkNottingham Forest henter Liverpool-kjenning

Jonjo Shelvey skifter beite fra Newcastle United til Nottingham Forest. Det ble klart sent Deadline Day. 

30-åringen har vært hele seks år i klubben, men har i den siste perioden i større og større grad mistet plassen i laget. 

Nå skal den tidligere Liverpool-spilleren forsøke å bidra til at Nottingham Forest holder seg i divisjonen. 

Chelsea-overgang ser ut til å gå i vasken grunnet papirkluss
31.jan 2023 23:10 kopier linkChelsea-overgang ser ut til å gå i vasken grunnet papirkluss

Hakim Ziyechs lån fra Chelsea til Paris Saint Germain virket nær klart da overgangsvinduet gikk mot slutten, men nå skal overgangen henge i en tynn tråd ifølge Fabrizo Romano. 

Begge lagene skal ha signert kontrakten, men den ble ikke registrert i tide. Det betyr at kontraktene ikke er validerte. 

PSG skal ha en anke klar, men slik situasjonen er nå blir ikke utlånet noe av. 

Fulham låner Arsenal-back og signerer midtbanespiller
31.jan 2023 20:51 kopier linkFulham låner Arsenal-back og signerer midtbanespiller

Fulham har imponert denne sesongen, og ligger over all forventning helt oppe på 7. plass på tabellen. Nå forsterker de laget ytterligere før siste halvdel av sesongen. 

London-laget ser ut til å signere Arsenals høyreback Cedric Soares på lån ut sesongen, samtidig som de signerer midtbanespiller Sasa Lukic fra Torino. 

Det er verdt å merke seg at Fulham allerede har to spillere på lån fra Premier League-lag, Shane Duffy og Daniel James, og at de ikke kan ha flere spillere på lån fra Premier League. 

Løsningen på det ser ut til å bli at Marco Silvas menn signerer Shane Duffy permanent. 

Tabelljumbo Southampton forsterker med to angripere
31.jan 2023 19:43 kopier linkTabelljumbo Southampton forsterker med to angripere

Southampton har slitt med å plukke poeng denne sesongen og er i skrivende stund tabelljumbo i Premier League og en god kandidat til å ta en av nedrykksplassene. 

Nå gjør sørkystlaget sitt for å få en sårt tiltrengt vitamininnsprøytning i stallen. Mye tyder nå på at Nathan Jones menn signerer to nye spillere. 

Driblefanten Kamaldeen Sulemana ser ut til å komme fra Rennes for om lag 20 millioner pund, samtidig som de henter spissen Paul Onuachu fra Genk for rundt 15 millioner pund. 

Sulemana er en spiller som tidligere har blitt linket til Liverpool med et spennende potensial, mens Onuachu er et mer ubeskrevet blad for de fleste. 

31.jan 2023 19:34 kopier linkSpurs mister enda en høyreback

Etter nyheten om at Tottenhams unge høyreback Djed Spence lånes ut til franske Rennes, vil det nok kanskje komme som en overraskelse på mange at også deres irske back Matt Doherty er på vei ut av klubben.  

31-åringen har ikke klart å spille seg til fast plass i Antonio Contes mannskap, og skal nå prøve lykken i Atletico Madrid. Det var lenge snakk om et utlån, men nå er det bekreftet at kontrakten hans med Spurs termineres. 

Da er det også nærliggende å anta at Spurs snart kommer til å bekrefte at høyrebacken Pedro Porro signeres fra Sporting.

Manchester United henter midtbanespiller
31.jan 2023 18:13 kopier linkManchester United henter midtbanespiller

Manchester United handlet raskt etter at det tidligere tirsdag ble kjent at deres midtbanespiller Christian Eriksen mister flere måneder med en skade. 

Liverpools rivaler har sikret seg Bayern Munchens Marcel Sabitzer. Det skriver klubben på sine hjemmesider. 

Det skal være snakk om en låneavtale for midtbanedynamoen, uten opsjon på kjøp. 

Tidligere Liverpool-spiller lånes ut
31.jan 2023 17:57 kopier linkTidligere Liverpool-spiller lånes ut

Etter å ha vært en viktig brikke i Brentfords første sesong på Englands øverste nivå på over 70 år, har Sergi Canos kun fått 83 minutter så langt denne sesongen. Nå søker spanjolen spilletid andre steder. 

Brentford har kommet til enighet med greske Olympiakos om en låneavtale for 25-åringen. Hans kontrakt går ut etter sesongen, og mye kan tyde på at han har spilt sin siste kamp i Premier League for denne gang. 

Canos fikk sin Liverpool-debut under Jurgen Klopp på tampen av 2015/16-sesongen, men valgte å søke lykken i Championship etter det. 

Nå bekrefter altså klubben at han fortsetter karrieren i gresk fotball. 

Skriver under på over åtte år lang kontrakt etter enighet mellom Benfica og Chelsea, dersom papirarbeidet gjennomføres innen fristen
31.jan 2023 17:48 kopier linkSkriver under på over åtte år lang kontrakt etter enighet mellom Benfica og Chelsea, dersom papirarbeidet gjennomføres innen fristen

Chelsea har allerede signert spillere for over 200 millioner pund i januarvinduet, men ser nå ut til å få i havn en siste stjernesignering før vinduet stenger. 

Nå skal Chelsea og Benfica være enige om en overgangssum for Enzo Fernandez, skriver Fabrizio Romano klokken 23.00 tirsdag kveld. Det er snakk om en permanent overgang fra januar av. 

Nå handler det bare om å få papirarbeidet i orden før tiden renner ut for de to lagene. Det ser ut til at argentineren komme til å skrive under på en kontrakt som strekker seg til 2031.

22-åringen ble hentet av Benfica for like over ti millioner pund for kun ett år siden. Nå vil den summen sannsynligvis være tidoblet.  Det vil bety at Chelsea har brukt over 300 millioner pund bare i januarvinduet. 

Nottingham Forest sikrer seg merittert målvakt
31.jan 2023 17:34 kopier linkNottingham Forest sikrer seg merittert målvakt

Nottingham Forest har funnet sin nye målvakt - en rimelig merittert mann. 

Skogvokterne henter Paris Saint Germains reservekeeper Keylor Navas på lån før overgangsvinduet stenger, bekrefter klubben på sin Twitter.

Costaricaneren har vunnet Champions League hele tre ganger, i tillegg til La Liga og Ligue 1. 

Nå har Sheffield United bestemt seg angående Sander Berge
31.jan 2023 17:12 kopier linkNå har Sheffield United bestemt seg angående Sander Berge

Sander Berge har vært sterkt linket til Newcastle United og Fulham de siste dagene, samtidig som et Liverpool i nød også har blitt nevnt i forbindelse med nordmannen. 

At Berge ikke var involvert i Sheffield Uniteds kamp i FA-cupen mot Wrexham søndag la ikke en demper på ryktene. Nå ser imidlertid hans arbeidsgiver ut til å ha bestemt seg. 

Ifølge flere medier skal klubben ha bestemt seg for at 24-åringen skal bli i klubben i denne omgang, og ikke vil få en overgang tilbake til Premier League. 

Ser ut til å bli i Chelsea tross stor interesse
31.jan 2023 16:35 kopier linkSer ut til å bli i Chelsea tross stor interesse

Conor Callagher ser nå ut til å bli i Chelsea, rapporterer The Athletic tirsdag ettermiddag. 

London-laget ønsker ikke å slippe midtbanespilleren på et nytt utlån, og ser ikke ut til å få beløpet de ønsker seg for å godta en permanent overgang. 22-åringen har leverte ett mål og en målgivende på 25 kamper denne sesongen.

Aston Villa, Crystal Palace, Everton, Newcastle United og West Ham skal ha vist interesse i ham, samtidig som Liverpool har blitt nevnt som beundrere. 

Nå ser det ut til at han blir i Chelsea for å kjempe om plassen i det mannsterke mannskapet. 

Imponerte under VM - nå ser Leicester ut til å sikre seg forsvarsspilleren
31.jan 2023 16:15 kopier linkImponerte under VM - nå ser Leicester ut til å sikre seg forsvarsspilleren

Mange ble imponerte over Australia, og spesielt stopperkjempen deres Harry Souttar da laget fra Oceania tok seg til åttedelsfinalen under VM, hvor de ga vinnerne Argentina en vanskelig kamp. 

Nå tyder mye på at Leicester sikrer seg den nær to meter høye 24-åringen. 

Ifølge The Athletic skal de ha kommet til enighet med Stoke City om en avtale vært rundt 15 millioner pund for den australske landslagsspilleren.  

Amrabat-avtalen kan gå i vasken
31.jan 2023 15:16 kopier linkAmrabat-avtalen kan gå i vasken

I formiddag meldte Foot Mercato at Barcelona forsøkte å hente Sofyan Amrabat fra Fiorentina.

Ifølge Fabrizio Romano har det dukket opp komplikasjoner i den eventuelle overgangen.

Den katalanske klubben har ikke god nok økonomi til å hente spilleren i sommer. Fiorentina krever at en forpliktelse ligger i avtalen, hvor Barcelona først henter marokkaneren på lån før overgangen blir gjort permanent i sommer.

Italienerne kommer ikke til å godta et lån uten en obligatorisk kjøpsopsjon. Barca har riktignok ikke gitt opp, så her kan det kommer mer oppdateringer utover dagen.

The Athletic: Nat Phillips blir værende
31.jan 2023 14:58 kopier linkThe Athletic: Nat Phillips blir værende

Det skriver James Pearce i The Athletic.

Nathan Phillips har vært ryktet ut i flere vinduer, og i denne omgang var det Galatasaray som viste interesse.

Den tyrkiske klubben endte opp med å hente en annen midtstopperen tidligere i dag, og med Ibrahima Konates skade vil 25-åringen bli på Anfield ut sesongen.

Du kan lese mer om saken her.

Jorginho nærmer seg Arsenal
31.jan 2023 14:37 kopier linkJorginho nærmer seg Arsenal

Det melder Fabrizio Romano på Twitter.

The Gunners har brukt mye tid i et forsøk på å få tak i Liverpool-linkede Moises Caicedo, men bekreftelsen av Jorginho stopper nok ecuadorianerens ønske om en overgang i denne omgang.

Ifølge den italienske journalisten har Jorginho gjennomført den medisinske testen, og skriver for øyeblikket under på en avtale til 2024, med et år ekstra i opsjon.

Midtbanespilleren vil koste Mikel Arteta og Arsenal 10 millioner pund, med en totalpakke på 12 millioner pund.

Manchester United og Chelsea på jakt etter midtbanespiller
31.jan 2023 14:15 kopier linkManchester United og Chelsea på jakt etter midtbanespiller

Christian Eriksen måtte forlate banen på Old Trafford i helgen etter en stygg takling av den tidligere Liverpool-spissen Andy Carroll.

I ettermiddag bekreftet Manchester United at dansken vil være ute i flere måneder.

Det betyr at Erik Ten Hag muligens vil ut på overgangsmarkedet i løpet av kvelden, og Florian Plettenburg i Sky Sports Germany har allerede vært ute å meldt om en spiller de røde djevlene har pekt seg ut.

Ifølge journalisten har United og Chelsea forhørt seg med Bayern München om en overgang for Marcel Sabitzer.

Nyheten fra Plettenburg kan også tyde på at Enzo Fernandez ryker for Graham Potter og Chelsea.

City bekreftet Cancelo-overgang
31.jan 2023 12:28 kopier linkCity bekreftet Cancelo-overgang

Joao Cancelo har vært en viktig brikke for Pep Guardiolas lag igjennom hele rivaleriet med Liverpool, men nå er portugiseren klar for Bayern München.

Nyheten, som kom mandag, har overrasket mange i fotballverdenen. Grunnlaget for avgjørelsen om å la venstrebacken gå skal være uoverstemmelser med City-sjef Guardiola.

28-åringen forlater Etihad først på lån, men ifølge flere rykter skal overgangen også inneholde en klausul på 70 millioner euro for å gjøre Cancelo til en permanent Bayern-spiller.

Det er foreløpig lite som tyder på at Manchester City vil hente inn en erstatter i januarvinduet.

Viste interesse for Nat Phillips - nå har de hentet en annen stopper
31.jan 2023 11:43 kopier linkViste interesse for Nat Phillips - nå har de hentet en annen stopper

I helgen ble det kjent at Galatasaray hadde kontaktet Liverpool med et ønske om å låne Nat Phillips resten av sesongen, med en opsjon på kjøp i sommer. Nå kan det imidlertid se ut som tyrkerne har gått for et annet alternativ. 

Liverpool Echo skriver nemlig at de har sikret seg den 28 år gamle midtstopperen Kaan Ayhan på en liknende avtale som ble skissert for Phillips. 

Den eneste muligheten for at Phillips nå havner hos Galatasaray er dersom de har tenkt å hente to stoppere på deadline day. 

Ifølge Goal er Bundesliga-klubbene Schalke og Stuttgart interessert i 25-åringen, og han er også godt likt i Bournemouth, Fulham og Southampton. 

Tottenham sender ut to backer på lån
31.jan 2023 11:29 kopier linkTottenham sender ut to backer på lån

Tottenham ser ut til å hente høyreback Pedro Porro fra Sporting CP, og det betyr at de kan slippe et par av de som ikke er i Antonio Contes planer ut på lån. 

Matt Doherty er ifølge Independent på vei til Atletico Madrid mens Djed Spence er klar for Rennes, skriver Fabrizio Romano

Sporting CP vil på sin side erstatte Porro med Hector Bellerin fra Barcelona.

31.jan 2023 10:45 kopier linkBle toppscorer og seriemester med Liverpool for ti år siden. Nå kan hun returnere

Natasha Dowie var en viktig spiller da Liverpool FC Women vant Women's Super League i 2013 og 2014. I 2013 endte hun sesongen som ligaens toppscorer, men da det begynte å gå dårligere sportslig med laget gikk turen til australsk fotball. 

Siden den gang har spissen spilt i en rekke klubber, blant annet Vålerenga, før turen gikk til Reading i 2021. Nå ser det ut til at hun kan returnere til Liverpool på deadline day. 

The Telegraph skriver at Dowie ligger an til å slutte seg til Liverpool på lån resten av sesongen. De røde har vært aktive i januar, og har fra før hentet inn Gemma Bonner, Sofie Lundgaard, Fuka Nagano og Miri Taylor.

Arsenal gir opp Caicedo - går for Jorginho
31.jan 2023 10:34 kopier linkArsenal gir opp Caicedo - går for Jorginho

Arsenal har de siste dagene gitt alt de har for å sikre seg Moises Caicedo fra Brighton, men 70 millioner pund var ikke nok til å overbevise «The Seagulls» om å selge. Det betyr at Caicedo kan dukke opp på ryktebørsen i forbindelse med Liverpool når vi nærmer oss sommeren. 

Serielederne har ifølge The Athletic nå gitt opp Caicedo, og heller bestemt seg for å sikte seg inn på Jorginho fra London-rival Chelsea. Den 31 år gamle italieneren er på utgående kontrakt, og på Stamford Bridge lades det opp til rekordkjøp av Enzo Fernandez for over 100 millioner pund. 

Like før klokken 11 tirsdag skriver både David Ornstein i The Athletic og Fabrizio Romano at Jorginhos overgang til Arsenal er ferdig forhandlet. Italieneren vil koste 12 millioner pund og signerer en kontrakt som varer til sommeren 2024.

To «done deals» tirsdag morgen
31.jan 2023 10:31 kopier linkTo «done deals» tirsdag morgen

To «done deals» har så langt tikket inn i Premier League tirsdag morgen. 

Leeds henter den 18 år gamle midtstopperen Diogo Monteiro fra sveitsiske Servette. Det er ukjent hvor mye klubben betaler for spilleren. Leeds bekreftet mandag kveld også at de har hentet Weston McKennie på lån fra Juventus, med opsjon på kjøp. 

Arsenal har på sin side bekreftet at de låner ut den unge angrepsspilleren Marquinhos til Norwich i Championship. 

Oversikt over alle bekreftede overganger får du her

Bunnlaget står klare til å svi av 50 millioner pund på deadline day
31.jan 2023 09:14 kopier linkBunnlaget står klare til å svi av 50 millioner pund på deadline day

Bournemouth kjemper for tilværelsen i Premier League, og de har allerede betalt 29 millioner pund for nye spillere, og totalt forsterket laget med fire nye navn i januar. Men de virker ikke å være ferdige der. 

Nå kan det se ut til at de er klare for å punge ut 50 nye millioner pund i løpet av deadline day. Sky Sports melder at den ukrainske midtstopperen Ilya Zabarnyi er på vei inn fra Dynamo Kyiv for 24 millioner pund. 

Samtidig opplyser Daily Mail at midtbanespilleren Hamed Traoré ser ut til å bli hentet fra Sassuolo for 26 millioner. 

31.jan 2023 09:02 kopier linkSpillerne som kan forsvinne i løpet av dagen

Nat Phillips er en av flere spillere som kan bli solgt eller lånt ut fra Liverpool i løpet av deadline day. 

I denne saken får du full oversikt over hvem det er snakk om.

31.jan 2023 08:49 kopier linkMens vi venter på at det skjer noe ... klarer du disse 8 spørsmålene?

Det er transfer deadline dag. Folkene bak FCQuiz har laget en quiz til oss om Liverpools vinterhandling. Hvor mange rette klarer du å få på denne? Test dine kunnskaper under. 

Lyst å prøve flere quizzer? Last ned appen på iPhone hereller for Androideher.

Storklubber på jakt etter storkjøp
31.jan 2023 08:33 kopier linkStorklubber på jakt etter storkjøp

Det skjer saker og ting hos Liverpools rivaler på deadline day. Serieleder Arsenal forsøker å hente inn en ny midtbanespiller. De har prøvd seg på Moises Caicedo fra Brighton, så langt uten hell. Nå har de siktet seg inn på Chelseas Jorginho. 

Chelsea vil på sin side også ha Caicedo, og som vi vet sitter milliardene løst hos Todd Boehly og co. Det har de vist ved å by over 100 millioner pund for Enzo Fernandez fra Benfica. Chelsea er åpne for å kvitte seg med blant andre Jorginho, Conor Gallagher og Hakim Ziyech før dagen er omme. 

Everton har lagt inn et bud på over 40 millioner pund for nevnte Gallagher, etter at de solgte Anthony Gordon til Newcastle for samme sum. Mason Holgate, Michael Keane og Abdoulaye Doucouré kan være på vei ut dørene. 

Hos Manchester-klubbene virker det å være relativt stille. Mandag kom den overraskende nyheten om at City-back Joao Cancelo er på vei til Bayern München på lån. I United snakkes det også mest om utlån, men Harry Maguire skal ha takket nei til Inter. 

Newcastle har hentet Gordon, men er ikke nødvendigvis ferdige. Conor Gallagher og Sander Berge kan være aktuelle for rikngene, som kvitter seg med blant andre Jonjo Shelvey. 

Tottenham har sikret seg Arnaut Danjuma fra Villarreal og kommer også til å signere backen Pedro Porro fra Sporting før dagen er omme.

Kilder: Daily Mail, The Athletic, Fabrizio Romano

Vi følger transfer deadline day
31.jan 2023 08:12 kopier linkVi følger transfer deadline day

Velkommen til vår livedekning av transfer deadline day. Her vil vi oppdatere fortløpende med alt det viktigste som skjer i Premier League i løpet av dagen. Overgangsvinduet stenger midnatt norsk tid.

For Liverpools del virker det veldig usannsynlig at det skal komme inn noen flere spillere, noe som i så fall betyr at Cody Gakpo blir de rødes eneste signering i årets januarvindu. Det kan imidlertid forsvinne noen spillere ut portene i løpet av dagen. Nat Phillips er en av dem, i tillegg til noen av spillerne på klubbens U21-lag.