Klopp mener det er nesten umulig å forsterke troppen

Manageren ser like gjerne på potensialet i troppen som å bevege seg ut på overgangsmarkedet.

31. jan 2020 kl 23.07 Kenneth Baraas

Den tyske manageren var tydelig på dagens pressekonferanse at det ikke ville skje noe stort på Melwood i dag. 

– Innkommende vil det ikke skje noe. Utgående er det ingenting som jeg har hørt om. Dere kan forlate Melwood etter pressekonferansen og få en rolig kveld. Det handler ikke om å slappe av for oss. Ingen er avslappet for øyeblikket.

– Vi er ikke travelt opptatt med transferavgjørelser for øyeblikket, men vi er konstant i samtaler og utveksler ideer og tanker som kan hjelpe oss på lang sikt.

Ønsker å utvikle sine egne

Klopp påpeker at han ser vel så gjerne ser på egen tropp som på eventuelle nye spillere.På spørsmål om det er mulig å hente spillere som kan forbedre troppen, svarer tyskeren følgende:

– Det er ikke enkelt, men er det mulig? Vi vet ikke helt. Vi bare forbereder oss på potensielle situasjoner - det er sånn det fungerer. Vi forsøker alltid å styrke troppen, og det å styrke kan også bety at vi ser til vår egen tropp.

– Hvem som kan gjøre det neste steget, hvem som er klare for det. Hvem som forhåpentligvis kan holde seg skadefrie og ta det neste steget. For eksempel Ox og Naby, som ofte kommer litt ut av rytmen på grunn av noen små skader. Men vi vet alle kvaliteten de har inne. Curtis kom inn i sist kamp og så veldig lovende ut.

– Det er disse samtalene vi har, for å utvikle oss selv for fremtiden. Vi tror på at vi kan gjøre mye med den nåværende troppen, at disse guttene kan ta de neste stegene.

– Så lenge du kan ta det neste steget, så er du på rett plass - og det er vår jobb å hjelpe til med det. Det ville vært veldig rart om en enkeltspiller skulle forbedret denne troppen på en enkel måte. Det måtte vært den absolutte rette spilleren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]