– Ings er fremdeles en av oss

Jürgen Klopp ønsker alt godt for Southampton-spissen, bare ikke i morgen.

31. jan 2020 kl 16.59 Kenneth Baraas

Danny Ings fikk et trøblete opphold i Liverpool med mye skader, men likevel rakk han å gjøre et godt inntrykk på Klopp og resten av klubben.

– Selv om han ikke er i klubben lenger, så er han fremdeles en av oss på en måte. Alle i bygningen er veldig glade for utviklingen til Danny Ings. Vi følger med på alle stegene han tar i karrieren sin, vi jubler over målene han scorer, men akkurat det vil selvfølgelig være annerledes i morgen.

– Vi kunne ikke hatt et sterkere ønske om at han skal lykkes. Han er en vidunderlig person. Han er i storform, og jeg gleder meg til å møte ham i morgen. Han hadde et veldig godt forhold til staben her.

– Jeg kom hit den 15. oktober, og han ble skadet på sin første treningsøkt under min ledelse. Fra det øyeblikket fikk han hjelp av staben, og hadde sine opp- og nedturer. Han er nær å bli tatt ut på landslaget nå. Målene han scorer er eksepsjonelle.

Formlag

Liverpool flyr skyhøyt om dagen, men morgendagens motstander er også i god form. Etter et begredelig 0-9-tap mot Leicester, har Ralph Hasenhüttl snudd skipet og seilt i medvind.

– Dersom vi ikke spiller intenst i morgen vil vi få et problem, for Southampton er superintense. Dette blir en helt annen kamp enn den på onsdag. Jeg kunne ikke hatt større respekt for det de gjør.

– Jeg så ikke kampen de tapte 9-0. Jeg så hjemmekampen mot Chelsea, som Chelsea vant komfortabelt. Da hadde de ikke selvtillit. Jeg følte med laget, men forvandlingen har vært eksepsjonell. Jeg ble kåret til månedens manager, men for meg var det han som var månedens manager.

– De fremstår som en «pressmaskin» på høyeste nivå. De er fenomenale i motpresset, og de spiller god fotball. Vi trenger en enestående atmosfære på tribunen! Ralph har gjort en enorm jobb. Ja, de tapte mot Wolves, men det to lagene du ikke ønsker å møte akkurat nå er Wolves og Southampton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]