Burnley dropper Harry Wilson

Sean Dyche og co er ikke villig til å betale det Liverpool krever.

2. okt 2020 kl 14.29 Arild Skjæveland

Flere Premier League-klubber har vist interesse for Harry Wilson denne sommeren, men ingen har vært villig til å betale det Liverpool krever.

Siste klubb som var i forhandlinger med Michael Edwards var Burnley. Tidligere denne uken la de inn et bud på 12 millioner pund, som kunne stige med ytterligere fire millioner pund.

Liverpool vil ha 15 millioner pund garantert, og en pakke som kan stige til 20 millioner pund for å selge 23-åringen.

Nå har Burnley trukket seg fra forhandlingene, og kommer ikke til å legge inn et nytt bud. Det skriver Andy Jones som dekker Burnley for The Athletic

Fikk spilletid

Torsdag fikk Wilson sin første kamp for Liverpool siden han debuterte for klubben i januar 2017. Dessverre bommet han på det siste straffesparket da Liverpool røk ut av ligacupen.

Liverpool har denne sommeren vært innstilt på å selge 23-åringen, og har sagt at utlån ikke er et aktuelt alternativ.

De to siste sesongene har han vært lånt ut til Derby og Bournemouth, med bra sportslig suksess. For Derby scoret han 18 mål og hadde seks målgivende i 2018/19-sesongen.

For Bournemouth ble det sju mål og to målgivende på 35 kamper – der alle scoringene kom i Premier League. Han er fast i Ryan Giggs sin walisiske landslagstropp, og også tatt ut for de kommende landskampene.

Han har kontrakt med Liverpool til sommeren 2023, så sånn sett er det ikke en spiller det haster å få solgt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]