I kveld stenger overgangsvinduetHåper å selge spillere for 60 millioner pund på overgangsvinduets siste dag

Liverpool har flere spillere til salgs.

5. okt 2020 kl 08.45 Arild Skjæveland

Ved midnatt norsk tid stenger det internasjonale overgangsmarkedet, og klubbene vil ha hatt 10 uker på seg for å forsterke stallene sine før det som ser ut til å bli tidenes mest intense sesong.

Liverpool var ferdige med sin handel for to uker siden, da Thiago Alcantara og Diogo Jota ble kjøpt fra Bayern München og Wolverhampton. Det er lite som tyder på at de kommer til å hente en ny målvakt, selv om Alisson Becker er ute i flere uker med en skulderskade.

Det kan dog påvirke Caoimhin Kelleher, som en tidligere forventet skulle bli lånt ut denne sesongen, for å få førstelagserfaring. Nå må han trolig bli i klubben frem til overgangsmarkedet åpner igjen i januar. Det er kun 88 dager til.

Flere er til salgs

Det er ikke mye informasjon som kommer ut fra Liverpool FC når det er snakk om transfers om dagen, men Xherdan Shaqiri har de langt på vei bekreftet at kan være en som er på vei bort.

Liverpool skal håpe å få inn rundt 20 millioner pund for 28-åringen, og han har blitt utelatt fra de siste kampene fordi klubben skal være i forhandlinger med to klubber. Det ryktes at den ene klubben er fra Serie A.

Det har vært mye interesse for Harry Wilson tidligere i dette vinduet, men LFC skal ikke være villig til å låne ham ut igjen. De ønsker 15 millioner pund garantert, i en pakke som kan stige til 20 millioner pund. Burnley skal ha lagt inn et bud i forrige uke på 12 millioner pund, som kunne stige med ytterligere, men fikk avslag, og har nå trukket seg fra forhandlingene.

Marko Grujic er også ettertraktet, og er en annen som verdsettes til 20 millioner pund, som de ikke ønsker å låne ut igjen. West Ham, Southampton, Borussia Mönchengladbach og Hertha Berlin er klubbene som har blitt nevnt den siste uken. Nå skal Hertha være i ferd med å sikre seg Matteo Guendouzi på lån fra Arsenal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]