Burnleys bud var for lavt. Nå starter Wilson sin aller første kamp for Liverpool

Liverpool har ikke klart å selge 23-åringen.

1. okt 2020 kl 19.58 Arild Skjæveland

Harry Wilson er til salgs, og har vært tilgjengelig hele overgangsvinduet. På mandag stenger det, og Liverpool har fortsatt ikke klart å selge 23-åringen.

Etter imponerende sesonger på lån i Derby og Bournemouth, var det en spiller man forventet at de helrøde skulle få inn en del penger for, og klubben håpet på en sum i nærheten av 20 millioner pund.

Det har vært mye interesse, og siste klubb som har vært i forhandlinger er Burnley.

James Pearce i The Athletic rapporterer nå at Burnley har lagt inn et bud – men Liverpool ville ikke akseptere 12 millioner pund pluss muligheten for ytterligere fire millioner etter visse kriterier. 

Første start!

Harry Wilson er 23 år gammel, og har 17 kamper og tre mål for det walisiske landslaget. Den tidligere storscoreren for klubbens aldersbestemte lag har kun én førstelagskamp for LFC på CV-en fra tidligere.

Den kom 18. januar 2017, for over 3,5 år siden. Da vant de røde 1-0 borte mot Plymouth, og Wilson kom inn de siste 25 minuttene.

Mot Arsenal får han sin aller første start for klubben han har vært i siden han kom som U9-spiller. Kanskje blir det også den siste, om en Premier League-klubb gjør alvor av interessen før overgangsvinduet stenger…

Liverpool - Arsenal har avspark kl. 20.45, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]