Burnley er i samtaler med Liverpool om Harry Wilson - men ønsker ikke å betale mer enn 15 millioner pund

Harry Wilson og Liverpool har innsett at det er på tide å skille lag.

26. sep 2020 kl 12.15 Einar Kvande

Harry Wilson satt på reservebenken da Liverpool slo Lincoln hele 7-2 torsdag kveld. Dersom waliseren hadde kommet på banen, ville han ha fått sin andre kamp for klubben over tre og et halvt år etter debuten, som kom i en FA-cupkamp mot Plymouth den 18. januar 2017.

Wilson har tidligere vært lånt ut til klubber som Hull, Derby og Bournemouth. I sistnevnte klubb gjorde han sju mål på 35 kamper forrige sesong. 

23-åringen er etablert på det walisiske landslaget, og i Liverpool har tiden nå løpt fra ham.

Ifølge Neil Jones i Goal.com har vingen nå innsett at det er på tide å skifte klubb permanent. Liverpool innser også at et nytt utlån er meningsløst. Men Liverpools prisforlangende har så langt skremt interesserte klubber.

Startet samtaler i forrige uke

Jones skriver at Burnley startet uformelle samtaler med Liverpool angående Wilson i forrige uke, men Lancashire-klubben skal ikke være villige til å betale mer enn 15 millioner pund. Det er identisk med transferrekorden til Burnley, som stammer fra da man på Turf Moor punget ut et slikt beløp for Middlesbroughs midtstopper Ben Gibson for to år siden. Liverpool verdsetter angriperen høyere, og mener han beviste det i Premier League med Bournemouth forrige sesong.

Andre klubber følger også med på situasjonen rundt Wilson. Leicester viste interesse forrige sesong, mens Newcastle, Brighton, Fulham og Leeds også har forhørt seg om waliseren.

Wilson er frisparkekspert, og bidrar med mange scoringer og målgivende pasninger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]