Klopp om straffekritikken:– Jeg kunne ikke brydd meg mindre

David Moyes kritiserte dommerne og Mohamed Salah etter straffesituasjonen. Klopp hadde lite tid til det.

31. okt 2020 kl 22.33 Arild Skjæveland

Like før pause fikk Liverpool et straffespark etter at Arthur Masuaku sparket Mohamed Salah i beinet. Liverpool-angriperen gikk i bakken, Kevin Friend pekte på straffemerket, og det var ingen protester fra den kongolesiske landslagsspilleren. Han så ut til å ha forstått at han hadde gjort noe dumt.

i Sky Sports-studio satt Greame Souness og var kritisk til Friends avgjørelse, og David Moyes var rasende etter kampen.

– Jeg syntes straffen var en forferdelig avgjørelse. Jeg synes det er filming, sa Moyes til TV 2 etter kampen

– Vår spiller reagerte som om de måtte gjøre noe fordi han filmet, så jeg er forbløffet. Det vi ikke vil er at spillet skal bli ødelagt av for mange som later som de er skadet eller går ned når de ikke burde, sa han videre.

– Kunne ikke brydd meg mindre

Jürgen Klopp ble konfrontert med uttalelsene til West Hams skotske manager etterpå. Tyskeren var ikke veldig interessert.

– La meg si det slik: Jeg har ikke anelse om hva som skjedde der, for å være ærlig. Alle VAR-situasjoner har gått imot oss så langt, så jeg kunne ikke brydd meg mindre, sa han til TV 2.

– Jeg kan forstå om han ser det slik fordi han er skuffet, frustrert eller noe. Det er normalt.

Salah satte straffesparket i mål, og scoret sitt åttende mål for sesongen. Han har sju på sju kamper i Premier League. Kun Hueng min-Son i Tottenham har scoret flere, med åtte.

Liverpool har klatret til topps i Premier League. Everton spiller mot Newcastle på søndag, og vil ta tilbake tabelltoppen med seier.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]