Thiago er ute av isolasjon

Midtbanespilleren er på sightseeing i Liverpool.

10. okt 2020 kl 19.15 Arild Skjæveland

Tirsdag 29. september kom bekreftelsen på at Thiago Alcantara hadde testet positivt for Korona-viruset. Det skjedde dagen etter at Liverpool hadde slått Arsenal 3-1 på Anfield – til en kamp det allerede lørdagen før var klart at Thiago ikke ville spille i.

Vi vet ikke når Thiago avla den positive prøven – men nå kan vi glede oss av at han ser ut til å være frisk igjen! Etter å ha vært i isolasjon i ti dager, postet han lørdag kveld flere bilder av at han var på tur i Liverpool sentrum.

Først et bilde på sin egen profil fra Baltic Triangla, før han la ut et bilde på sin Instagram-story av at han spaserte oppover Seel Street mot Alma de Cuba (som nå stenger dørene).

Da kan vi forvente at Thiago er frisk, og i rute til å spille igjen mot Everton om en uke!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]