Klopp må kanskje klare seg uten både Thiago og Alisson mot Arsenal

En kraftig strek i regningen for Liverpool-manageren.

27. sep 2020 kl 13.40 Einar Kvande

Paul Joyce i The Times melder at  det er tvilsomt om Thiago Alcantara og Alisson Becker er i stand til å spille mandagens kamp mot Arsenal. Duoen har ikke vært i stand til å trene for fullt med resten av Liverpool-troppen i helgen.

Liverpool-manageren venter nå på siste nytt om duoens skader, og om de blir tilgjengelige for ham eller ei. Reservekeeper Adrian er klar til å ta over mellom stengene om Alisson ikke kan spille.

Det er ikke spesifisert hvilken skade Alisson har, og det samme er tilfelle for midtbanespiller Thiago.

Det er allerede klart at Klopp må klare seg uten kaptein Jordan Henderson, midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain og midtstopper Joël Matip, men Joe Gomez er tilbake i trening etter at han måtte stå over 2-0 seieren over Chelsea forrige helg.

Sjekkes mandag formiddag

Liverpool har en treningsøkt senere i dag, og selv om Thiago og Alisson delvis kan ta del i den, er det ikke sikkert de kan spille mot Arsenal. Duoen vil gjennom en sjekk mandag formiddag, for å forsikre seg om at de ikke har fått noen reaksjon på en eventuell deltakelse i treningen.

Alisson slet med skader i baksiden av leggen og hoften forrige sesong, noe som førte til at Adrian spilte 11 ligakamper og tre Champions League-matcher. Det var Adrian som voktet buret da Liverpool røk ut av sistnevnte turnering mot Atletico Madrid.

Adrian sto i mål da Liverpool vant 7-2 over Lincoln i ligacupen torsdag kveld. Alisson ville uansett ha blitt hvilt i den kampen. 

Thiago imponerte da han debuterte i andre omgang mot Chelsea forrige helg. Han trente sammen med resten av troppen fredag, men var ikke på noen av treningsbildene lørdag. Alisson har ikke vært avbildet på noen treningsbilder denne uken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]