Thiago og Mané tilbake i trening

Thiago Alcantara og Sadio Mané er tilbake i trening etter å ha vært i isolasjon.

12. okt 2020 kl 19.48 Jens Bessesen

David Maddock i The Mirror melder at både Thiago og Mané mandag var tilbake i trening for Liverpool på Melwood. De skal begge ha levert negative korona-tester, og begge har gjennomført sin ti dagers isolasjon etter å ha testet positivt. 

Thiago gikk glipp av tre kamper som følge av viruset, mens Mané mistet sjokktapet mot Aston Villa. De måtte også bli hjemme fra landslagsoppdrag, noe som gjør at de trolig ligger godt an inn mot helgens kamp mot Everton. 

Søndag ble det rapportert at Naby Keita sammen med flere lagkamerater i Guinea har testet positivt for korona. Det har så langt ikke blitt kommentert av Liverpool FC. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]