Villa med tilnærmet skadefri tropp

Aston Villa kan trolig stille med samme mannskap som har tatt full pott og står uten baklengs denne sesongen.

4. okt 2020 kl 13.27 Jens Bessesen

Aston Villa har fått en pangstart på sesongen med seiere over Sheffield United hjemme og Fulham borte. Med 4-0 i målforskjell er de det eneste laget i Premier League som så langt ikke har sluppet inn mål. 

Den eneste ferske skaden er på midtstopper Kortney Hause, som har sittet på benken de to første kampene. Villa har en kamp til gode etter at kampen mot Manchester City i første serierunde ble utsatt. 

Wesley, Tom Heaton, Björn Engels og Ørjan Nyland har ikke vært involvert denne sesongen. Ingen av dem ser ut til å være klare til kampen. 

Villa har den siste uken styrket laget ved å hente Ross Barkley på lån fra Chelsea. Han er ifølge manager Dean Smith aktuell for kveldens oppgjør på Villa Park. 

Flere spillere ute

Liverpool mangler på sin side flere spillere. Sadio Mané og Thiago Alcantara har som kjent testet positivt for Covid-19 og sitter i isolasjon i hvert sitt hjem. 

OPPDATERT: Søndag melder James Pearce i The Athletic at Alisson Becker mister kveldens kamp. Les mer her

Kostas Tsimikas er skadet og blir ikke klar til Villa-kampen. 

Alex Oxlade-Chamberlain og Joel Matip er fremdeles ute med skader, mens kaptein Jordan Henderson var tilbake i trening fredag. Om han er frisk nok til å spille kveldens kamp gjenstår å se. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]