– Vi tapte akkurat mot et Championship-lag. Det beviser at alle lag er mulige å slå

Dean Smith melder om et styrket Aston Villa foran møtet med Liverpool.

3. okt 2020 kl 16.57 Jens Bessesen

– Alle lag er mulige å slå. Vi tapte akkurat mot et Championship-lag. Det beviser at alle lag er mulige å slå, sier Aston Villa-manager Dean Smith på pressekonferansen foran møtet med Liverpool. 

Smiths Villa-lag har fått en perfekt start på Premier League-sesongen. De stod over den første serierunden, men har siden slått Sheffield United 1-0 hjemme og Fulham 3-0 borte. I midtuken ble det imidlertid en smell mot Stoke i ligacupen, da Villa tapte 0-1 på hjemmebane. 

Har styrket laget

Smith erkjenner imidlertid at det blir en tøff oppgave mot Liverpool-laget han bare var minutter unna å beseire i fjor. 

– Deres poengfangst de to siste sesongene er utrolig. De og Manchester City har vært langt foran resten de siste to årene, sier Smith. 

– Det blir en tøff kamp. De har hatt en god start på sesongen, men det er ingen grunn til at vi ikke kan føle oss i bedre form og mer robuste enn laget som møtte dem forrige sesong, sier han. 

Villa har nemlig vært aktive på overgangsmarkedet. De har brukt om lag 80 millioner pund til sammen på fire nye spillere, i tillegg til å sikre seg Ross Barkley på lån fra Chelsea. 

– Vi har tilført kvalitet til et lag som har fått mer erfaring i Premier League etter å ha slitt den første sesongen, sier Smith. 

Kampen har avspark søndag klokken 20.15 og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]