– Åtte lag har realistiske sjanser til å vinne ligaen denne sesongen

Liverpool har avgitt sju poeng på sine første åtte kamper, og fjorårets tittelrival, Manchester City, har bare vunnet tre av sine første sju kamper.

20. nov 2020 kl 12.25 Einar Kvande

Klubber som Everton, Southampton, Tottenham og Leicester har alle innehatt tabelltoppen i løpet av de første åtte serierundene. Akkurat nå leder Leicester, før de gjester Anfield på søndag.

Liverpool, på tredjeplass, kan ta over tabelltoppen med seier over Leicester, dersom Tottenham avgir poeng mot Manchester City.

– Åtte, svarte Jürgen Klopp på spørsmål fra Jamie Redknapp om hvor mange klubber som har en realistisk sjanse til å vinne ligaen denne sesongen.

Liverpool-manageren nevnte imidlertid ikke klubbene ved navn.

– Jeg har ingen problemer med at det blir et åpent tittelrace, la Klopp til i intervjuet med Redknapp for Daily Mail.

De siste tre årene har Premier League-vinnerne sanket henholdsvis 100, 98 og 99 poeng.

– Det ser ikke ut som noen vil komme i nærheten av 100 poeng denne sesongen. Sesongen er fire uker kortere, med samme antall kamper. Da tror jeg ikke det er mulig. Selv 87 poeng høres mye ut.

– Klarer vi å vinne Premier League i år, vil det være en stor prestasjon. Kanskje en større prestasjon enn i fjor. At det er så mange tittelkandidater, er noe av det jeg liker best med Premier League. Vi startet ikke så verst i år heller. Ja, vi hadde en spesiell kamp mot Aston Villa. Kanskje trengte vi et spark i baken. Vi benyttet oss av det. Nå møter vi Leicester på søndag. Vi får se.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]