Dortmund melder at Liverpool møter Midtjylland på Signal Iduna Park

Jürgen Klopp ser ut til å få et gjensyn med sin gamle hjemmebane.

26. nov 2020 kl 21.44Jens Bessesen

Borussia Dortmund skriver torsdag på sine nettsider at oppgjøret mellom Midtjylland og Liverpool i Champions League 9. desember vil bli spilt på Signal Iduna Park, men ifølge Ian Doyle i Liverpool Echo skal det foreløpig ikke være bekreftet av UEFA at kampen går av stabelen i Dortmund.

Bakgrunnen for at kampen kan bli flyttet fra Danmark er at England har innført nye reiserestriksjoner for reisende fra Danmark. Restriksjonene kom etter at koronaviruset ble smittet til mink og så tilbake til mennesker i en mutert utgave. 

Kampen mellom Midtjylland og Liverpool er den siste i årets gruppespill. Danskene er allerede ute av turneringen, mens Liverpool kan være videre før kampen spilles, avhengig av resultatet mot Ajax neste uke. 

Oppgjøret som nå ligger an til å bli flyttet til Tyskland kommer under tre døgn etter at Liverpool har møtt Wolverhampton i Champions League. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]