Coote fjernet som VAR-dommer mot Leicester

Etter fadesen mot Everton var det særdeles lite populært blant Liverpool-fansen at David Coote ble satt opp som VAR-dommer mot Leicester på søndag. Nå er Coote fratatt oppgaven.

18. nov 2020 kl 16.20 Einar Kvande

Det vakte skarpe reaksjoner blant Liverpool-supportere da David Coote, mannen som valgte å ignorere Jordan Pickfords horrible takling på Virgil van Dijk, og som dømte en hårfin offside på Sadio Mané da Jordan Henderson scoret på overtid mot Everton, tidligere denne uken ble satt opp som VAR-dommer i Liverpools hjemmekamp mot Leicester.

Om det er de sterke reaksjonene i Liverpool-kretser, eller andre årsaker som ligger bak, vites ikke, men nå er i alle fall Coote fjernet som VAR-dommer i søndagens kamp, og er blitt erstattet av Andre Marriner.

Chris Kavanagh er satt opp til å dømme Liverpool v Leicester. Daniel Cook og Marc Perry vil være assistentdommere, med Paul Tierney som fjerdedommer. Nick Hopton er VAR-assistent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]