– De vil fortsatt ha et strålende lag

Brendan Rodgers forventer en tøff kamp, selv om de røde har mange spillere på skadelisten.

20. nov 2020 kl 21.30Arild Skjæveland

Liverpool tar imot ligaleder Leicester City uten nøkkelspillere som Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson og Mohamed Salah tilgjengelig. Det er spillere som kunne gått inn på omtrent samtlige lag i Premier League.

I tillegg regnes midtstopperalternativer som Fabinho og Rhys Williams som usikre, og det virker lite sannsynlig at Thiago Alcantara – en av verdens beste midtbanespillere, kommer til å spille i denne kampen heller etter sin kneskade.

Brendan Rodgers forventer likevel en meget tøff motstander på Anfield.

– De har spillere i toppklasse som har spilt, og spillere som kommer inn fra benken og vil være veldig gode. Vi har sett det fra vårt perspektiv. Vi har hatt flere spillere ute, og spillere som har kommet inn og vært glimrende for oss, og det er det du ønsker fra stallen din, sier Rodgers på pressekonferansen før kampen mot Liverpool

– Fortsatt spillere i verdensklasse

Forrige sesong var første gang Rodgers var tilbake på Anfield med Leicester City. Da tapte han på overtid, etter at Marc Albrighton la Sadio Mané i bakken og James Milner satte inn straffesparket.

Nord-iren mener Liverpool fortsatt har spillere i verdensklasse som vil spille søndagens kamp.

– De har fortsatt et glimrende lag, og vi må være klar for en tøff kamp. Det er fortsatt en stall med spillere i verdensklasse som kan straffe deg, sier han.

Liverpool - Leicester City spilles søndag kl. 20.15, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]