Holder døren på gløtt for Thiago og Fabinho

Jürgen Klopp utelukker ikke at Fabinho og Thiago Alcantara kan bli involvert mot Leicester.

20. nov 2020 kl 14.37 Einar Kvande

Jürgen Klopp slo under sin pressekonferanse i dag fast at Jordan Henderson må stå over søndagens Premier League-kamp mot Leicester, etter at Liverpool-kapteinen måtte trekke seg fra den engelske landslagstroppen tidligere denne uken, etter at det strammet til i en muskel. 

Klopp sa ellers at Fabinho og Thiago vil undersøkes tett inn mot kampen, for å finne ut om de kan bli involvert eller ei.

– Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold kan ikke spille, men vi får se hvordan det står til med resten, sa Jürgen Klopp da han fikk spørsmål om skadesituasjonen under dagens pressekonferanse. 

– De andre har fin fremgang. Ox har fin fremgang. De er alle nærmere et comeback. Vi får se om det er nærme nok med tanke på helgens kamp, la Liverpool-manageren til.

Klopp bekreftet også at koronasmittede Mohamed Salah sannsynligvis ville returnere fra Egypt i løpet av dagen. 

– Han er trolig tilbake i dag. Det er alt jeg har hørt.

– Vi har selvsagt hatt god kontakt med ham hele tiden, slik det er i saker som denne. Prosessen starter igjen fra det øyeblikket han tester negativt. Han er i fin forfatning. Han føler seg bra, og har ingen symptomer. Så alt er fint.

Gomez tilbringer tiden etter operasjonen sammen med familien

Klopp må selvsagt også klare seg uten den langtidsskadede stopperduoen Virgil van Dijk og Joe Gomez. Sistnevnte ble skadet under trening med England.

– Det var et hardt slag for oss, men operasjonen var vellykket. Så nå skal han komme til hektene igjen etter operasjonen, og så starter vi rehabiliteringen.

– Han er sammen med sin familie, så han er i de beste hender. Han er operert nå, og vi skal hjelpe ham så godt som vi kan. De første dagene etter en operasjon vil alle føle seg litt ensomme. Men når du har familien rundt deg, slik han har, så er det så bra som det kan få blitt. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]