Pressekonferanse:Henderson er ute mot Leicester

Jürgen Klopp må klare seg uten lagets kaptein i toppoppgjøret.

20. nov 2020 kl 12.39 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen i vinduet over.

Om Mohamed Salah

– Han er trolig tilbake i dag. Prosessen starter når han avlegger en negativ test. Han er i god forfatning, og føler seg bra. Han har ingen symptomer. Det er alltid en fare for at slikt skjer når du er i nærkontakt med mennesker. Jeg har ingenting å si offentlig om hans deltakelse i brorens bryllup, og private samtaler jeg har med spillerne. En brors bryllup er et veldig spesielt øyeblikk. Noen ganger skjer det ting, og vi er i den situasjonen vi er. Selv var jeg invitert til en bursdag i Tyskland i sommer. En venn av meg flyttet bursdagen sin på grunn av meg. 50 mennesker var der, og i siste øyeblikk bestemte jeg meg for ikke å dra. 

Om skadesituasjonen og hvem som kan spille på søndag

– Hendo kan ikke spille, Trent kan ikke spille. Vi får se med resten. Thiago og Fabinho er på riktig vei. Alle nærmer seg, men vi får se.

Om Joe Gomez

– Det var et hardt slag for oss. Operasjonen var vellykket. Han er i de beste hender, hjemme hos familien. Rehabiliteringen har startet.

Om terminlisten

– Vi spiller hver tredje dag nesten hver uke frem til februar. Vi står foran den mest intense perioden. Heldigvis kom de fleste landslagsspillerne hjem i god forfatning.

Om de mange skadene

– Det er ingen sesonger hvor vi ikke har skadeproblemer. Vårt problem er at spillere som spiller i samme posisjon har pådratt seg alvorlige skader, men vi synes ikke synd på oss selv. Vi forsøker å finne løsninger. Vi er en skikkelig enhet. Jo flere problemer vi har, jo mer holder vi sammen. Det laget som håndterer problemene de får best, vil ha den beste muligheten til å lykkes.

– Jeg mener at spillerne mine ikke har noe å bevise. Vi håndterer vanskelige situasjoner veldig bra. Vi kjemper med det vi har. Dersom noen tror vi vil gi opp før en kamp, kan jeg ikke hjelpe dem. Vi aksepterer situasjonen, og skal bruke den som motivasjon.

Om de unge spillerne

– Vi er heldige som har mange talenter. Døren står alltid åpen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]