Moyes har holdt sin pressekonferanse:West Ham-manageren bekrefter at han må klare seg uten Antonio

David Moyes tror det blir enklere å møte et Liverpool uten Virgil van Dijk.

30. okt 2020 kl 10.48 Einar Kvande

David Moyes holdt sin pressekonferanse klokken 10.00, og gikk rett på sak, med siste nytt som stjernespissen Michail Antonio.

– Michail har spilt veldig bra for oss. Han måtte byttes ut mot Tottenham, og han kjente det mot Manchester City også. Vi tror ikke skaden er så ille, men det er nok til å holde ham ute av kampen i morgen, sa Hammers-manageren.

– Dette er nesten den første skaden vi har hatt. Vi har klart å holde spillerne våre i veldig god forfatning. Den medisinske staben har gjort en formidabel jobb med restitusjonstrening. Kanskje har vi vært heldige, men jeg håper det fortsetter slik, for vi trenger en skadefri tropp.

Har hatt 17 forsøk - men har aldri vunnet på Anfield

Moyes har aldri vunnet en kamp på Anfield i sin lange managerkarriere. 17 forsøk har han hatt. Det har endt med ti tap og 7 uavgjortkamper.

– Jeg vil selvsagt heller spille mot et Liverpool uten Virgil van Dijk, men de vil kanskje se det på samme måten med oss og Michail Antonio. Det at de ikke har noe publikum i ryggen vil forhåpentligvis også utgjøre en forskjell.

– Forrige sesong var vi veldig uheldige som ikke fikk med oss poeng fra Liverpool. Vi har vist fremgang. Vi er kapable til å slå dem. Jeg ønsker at vi skal bli stabile. Jeg synes ikke vi har spilt over evne. Jeg har stilt med et lag for å få resultater, og jeg var veldig godt fornøyd med poengene vi tok mot Spurs og Manchester City. Det viser hvilken retning vi beveger oss i. 

– Det er alltid tøft å møte de regjerende mestrene. Vi må forsøke å få mest mulig ut av det, og jeg mener vi er i veldig god form. Spillerne har selvtillit, og jeg håper vi kan vise det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]