David Moyes har aldri vunnet på Anfield

West Ham-manageren har vært sjef for Liverpools to største rivaler, men har aldri vunnet på Anfield.

23. feb 2020 kl 08.33 Arild Skjæveland

Mandag kveld skal Liverpool i aksjon igjen, når West Ham gjester Anfield. Londonklubben ansatte David Moyes som manager igjen like før nyttår.

Det er en mann som aldri har vunnet på Anfield - selv om han har ledet to av Liverpools aller største rivaler, i Everton og Manchester United.

12 forsøk med Everton, ett forsøk med Manchester United, ett med Sunderland og ett med West Ham - null seire.

Forrige poeng for snart sju år siden

Det er snart to år siden skottens forrige visitt til Anfield med West Ham. Den dagen vant LFC 4-1, etter scoringer fra Emre Can, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

Den eneste klubben han har tatt poeng fra denne stadion på, er med Everton. Forrige gang var i mai 2013, i en kamp som endte 0-0.

I trøbbel

West Ham ligger nå under streken, på 18. plass i Premier League. På sine seks neste ligakamper møter de Liverpool borte, Southampton hjemme, Arsenal borte, Wolverhampton hjemme, Tottenham borte og Chelsea hjemme.

Ifølge Oddschecker er det fortsatt tre lag som er større favoritter til å rykke ned - Norwich, Aston Villa og Bournemouth - men det er ingen tvil om at «the Hammers» snart må begynne å ta poeng igjen dersom de skal holde seg. 

Liverpool - West Ham spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]