Mer tid til hvile før toppoppgjøret - men helgen etter blir det mer frustrasjon for Klopp

Nytt tidspunkt for Leicester-kampen gunstig for skadeskutt Liverpool. Men terminlisten vil likevel by på mer frustrasjon for Jürgen Klopp.

13. nov 2020 kl 19.19 Jens Bessesen

Et skadeskutt Liverpool, som igjen er rammet av koronasmitte, vil trenge all tiden de kan få inn mot neste helgs oppgjør mot Leicester. Både Fabinho og Thiago Alcantara kjemper for å bli klare til kampen, og dermed var nyheten om at den skal spilles søndag kveld god. 

Oppgjøret mot serielederne er flyttet til søndag 22. november klokken 20.15. Det betyr mer hvile for landslagsspillerne, og mer tid til å bli klare for de skadde spillerne.

Hvorvidt Mohamed Salah kan rekke kampen er usikkert. Det egyptiske fotballforbundet meldte fredag at Salah har testet positivt for Covid-19. Det er uklart når testen ble tatt, og vi avventer mer informasjon fra Egypt.

Tidligkamp mot Brighton

Jürgen Klopp vil nok være fornøyd med at Leicester-kampen spilles søndag i stedet for lørdag, men det som skal skje seks dager senere vil nok føre til ny frustrasjon for tyskeren.

Liverpool tar imot Atalanta i Champions League onsdag 25. november kl. 21, mens bortekampen mot Brighton er satt opp lørdag 28. november kl. 13.30. Klopp støttet Ole Gunnar Solskjær etter nordmannens tirade mot kampprogrammet etter deres tidligkamp forrige helg. 

– Vanligvis har vi oktober og november, og så har vi en veldig, veldig travel desember. I år er oktober og november som desember, og det er desember også. Intensiteten er veldig vanskelig. Det er helt normalt å spille på lørdag, men det er kampstart klokken 13.30 som tar livet av oss, sa Klopp. 

Liverpool-manageren har ikke bare kampprogram å bekymre seg for etter skadene til Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez, i tillegg til dagens nyheter om Salah.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]