– Det føles urettferdig, og det er veldig frustrerende

Jordan Henderson var langt nede etter poengtapet på Amex Stadium.

29. nov 2020 kl 10.46Einar Kvande

Liverpool-kapteinen synes det var veldig tungt å forlate Brighton med bare ett poeng lørdag. Gjestene fikk to mål annullert for offside av VAR, og da VAR ga vertene et kontroversielt straffespark på overtid, som gjorde at Brighton utlignet, var frustrasjonen til å ta og føle på i Liverpool-leiren.

– Dette var veldig frustrerende. Spesielt det som skjedde de siste par minuttene. Det var tungt å svelge, innrømmer Henderson til Liverpoolfc.com.

– Det føles urettferdig, og det er veldig frustrerende. Men vi må bare komme oss videre. Avgjørelsen ble tatt, selv om du synes det var langt fra å være en riktige avgjørelsen. Men slik er det. Vi må se fremover, og stå på videre.

– Jeg tror ikke det vil prege oss. Om noe, så vil det gjøre oss sterkere som lag. Når du går gjennom vanskelige perioder, om det er prestasjoner, resultater, eller skader, slik vi har mange av nå, så gjør det at samholdet i gruppen blir mye sterkere.

– Vi må bare omstille oss, og gi alt i kampene som kommer. Vi må forsøke å komme til hektene, og få spillerne som er skadet tilbake så fort som mulig.

Var tilbake etter skade, og startet på benken

Henderson startet på benken mot Brighton, men ble byttet inn i pausen. Dette etter å ha stått over de to siste kampene på grunn av en muskelskade i lysken.

– Jeg synes vi presterte veldig bra, og fortjente de tre poengene. Så det var skuffende at vi ikke vant, men vi kommer oss videre. Vi er godt fornøyd med prestasjonen, og på en annen dag ville vi ha fått med oss tre poeng.

Liverpool-kapteinen er veldig imponert over nykommeren Diogo Jota, som gjorde sitt åttende mål på de åtte siste kampene.

– Jota har vært utrolig siden han kom til oss. Han gjorde et fantastisk mål, igjen, og det burde ha vært nok til at vi tok hjem seieren. Dessverre ble det ikke slik. Men han har fått en god start, og forhåpentligvis fortsetter han slik.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]