– Det tar tid, men det ser veldig bra ut

Alex Oxlade-Chamberlain fikk en smell i det ene kneet under treningsleiren i Østerrike i august, og er fortsatt et stykke unna et comeback.

6. nov 2020 kl 21.18 Einar Kvande

– Alle de skadede spillerne har fin fremgang, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Spesielt gjelder det Oxlade. Det tar tid, men det ser veldig bra ut. Men alle vet at skader som dette tar tid, la Liverpool-manageren til.

En annen spiller som har vært savnet på grunn av en kneskade den siste tiden er Thiago Alcantara. Han ble grisetaklet av Richarlison på tampen av Merseyside-derbyet den 17. oktober. Midtbanespilleren fikk en kraftig smell i høyre kne, og er ikke aktuell til søndagens kamp mot Manchester City.

– Med Thiago er det som det er. Det er en skade som ikke krever noen operasjon, og slike ting. Men det tar likevel tid.

– Det var en stygg takling direkte mot foten hans, så han trenger fortsatt tid, men det går fremover. Det skal ikke gå så veldig lenge nå, men jeg tror ikke han vil være aktuell til denne kampen.

Joël Matip, Naby Keita og Kostas Tsimikas var alle tilbake i troppen mot Atalanta på tirsdag, og de to sistnevnte fikk også innhopp fra benken. Tremålsscorer Diogo Jota fikk en liten smell i 5-0 seieren, men har trent for fullt med laget.

– De er alle i trening, noe som er veldig bra. Ingen nevnte Diogo til meg. I går var det andre dag med restitusjons-trening. Han var involvert. Så det så bra ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]