Flere strømbrudd har forstyrret Liverpools forberedelser til Leicester-kampen

Innkjøringsproblemer ved AXA Training Centre.

20. nov 2020 kl 09.33 Einar Kvande

Liverpools flunkende nye treningsanlegg i Kirkby har blitt mørklagt flere ganger i løpet av den første uken med treninger ved anlegget, noe som har forstyrret Liverpools forberedelser til toppoppgjøret mot Leicester på søndag.

Det er med andre ord ikke bare den anstrengte skadesituasjonen som har skapt hodebry for Jürgen Klopp denne uken.

– Det er veldig spennende med et nytt treningsanlegg, men onsdag gikk strømmen tre ganger mens vi trente og også under spillermøtet. Du vet hvordan det er når noe er nytt, uttaler Liverpool-manageren til Daily Mail.

Godt fornøyd med anlegget

– Men anlegget er strålende. 

– Jeg har egentlig ikke savnet det å være spiller etter at jeg ble manager, men da jeg kom hit tenkte jeg at det hadde vært fint å være spiller igjen, å få skifte i disse garderobene og svømme i svømmebassenget. Vi hadde ikke svømmebasseng da jeg var spiller. Vi hadde et bad som var 50 år gammelt.

Klopp mener det var helt riktig av Liverpool å flytte fra Melwood til Kirkby midt i sesongen, selv om flyttingen ble foretatt bare noen få dager før toppoppgjøret mot Leicester.

– Det var ikke mulig å få anlegget ferdig i sommer, og vi ønsket ikke å vente helt til neste sommer. Etter to dager føles dette anlegget helt naturlig for oss. Når du ser banene for første gang, får du lyst til å sette deg på kne, og sitte der en stund, for kvaliteten på gresset er utrolig. Jeg har gitt tilbakemeldinger om dette til banensjefen.

– Dersom vi ikke lykkes i fremtiden, skyldes det i alle fall ikke fasilitetene her i Kirkby. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]