Gini med ny Van Dijk-feiring

Nederland-kapteinen gjorde sitt 21. landslagsmål da han ble matchvinner mot Polen.

18. nov 2020 kl 23.00 Einar Kvande

To Liverpool-spillere tegnet seg på scoringslista i Nations Lague-kampene onsdag kveld.

Lagkaptein Gini Wijnaldum er målkåt når han spiller i oransje og svart, og gjorde sitt tredje mål på de to siste landskampene da han ble headet inn 2-1 målet mot Polen på bortebane, og ble matchvinner i det 84. minutt.

Wijnaldum har nå gjort 13 mål på sine siste 20 landskamper, noe som er samme antall mål som Harry Kane har på sine 20 siste kamper for England.

Harry Wilson var tilbake etter suspensjon, og scoret sitt fjerde landslagsmål da han ga Wales ledelsen mot Finland etter 29 minutters spill. Finland ble redusert til ti mann allerede etter tolv minutter, da hurtige Wilson hadde fri vei mot mål, men ble lagt i bakken av Finlands bakerste forsvarsspiller. Wales vant kampen 3-1. Neco Williams ble sittende på innbytterbenken gjennom hele matchen.

Andy Robertson spilte hele kampen da Skottland tapte 1-0 i Israel, mens back-kollega Kostas Tsimikas ble byttet ut i det 90. minutt, og fikk dermed ikke være med på de fire overtidsminuttene i den målløse forestillingen mellom Hellas og Slovenia.

Liverpools tredjekeeper, Caoimhin Kelleher, ble som ventet ikke benyttet da Irland spilte 0-0 mot Bulgaria på hjemmebane.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]