Koeman bekrefter Wijnaldum-interesse

Ronald Koeman håper å hente flere nederlendere til Barcelona.

12. okt 2020 kl 08.25 Einar Kvande

Ronald Koeman sier i et intervju med Nos at han håper å hente flere nederlendere til Barcelona, og bekrefter at Georginio Wijnaldum var på listen hans over nederlendere han ønsket å hente til den katalanske klubben i sommer.

– Jeg håper å få ene nederlender til hit, men kommer ikke til å hente åtte-ni stykker, svarer Koeman når han får spørsmål det er aktuelt å hente flere nederlendere til Barcelona. Frenkie de Jong er allerede i klubben.

– Han var på listen min, bekrefter Koeman når Wijnaldums navn blir trukket frem av den nederlandske journalisten som intervjuer Koeman.

Bosman-spiller til sommeren

Wijnaldum har nå under ett år igjen av sin Liverpool-kontrakt, og kan allerede i januar signere en pre-kontrakt med en utenlandsk klubb, da han vil være Bosman-spiller til sommeren.

Det er under en uke siden midtbanespilleren tonet ned Barcelonas interesse for ham.

– Jeg tror ikke de var så veldig interesserte, ellers ville du ha lest mer om det, eller mer ville ha skjedd. Det var ingenting konkret, sa Wijnaldum under en pressekonferanse tirsdag.

Transfervinduet er som kjent stengt for overganger mellom England og Spania, og Wijnaldum blir dermed i Liverpool minst frem til januar. 

– Slik det ser ut nå blir jeg værende i Liverpool. Det kan selvsagt forandre seg i løpet av de kommende månedene. Du vet aldri i fotball, sa Wijnaldum i forrige uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]