Mirror:Liverpool har kommet med et nytt og forbedret kontraktstilbud til Wijnaldum

Anfield-klubben tilbyr høyere lønn, men vil fortsatt ikke gi Georginio Wijnaldum den fireårskontrakten han ønsker seg.

17. nov 2020 kl 18.18 Einar Kvande

Mirror melder at Liverpool har kommet med et nytt kontraktstilbud til Georginio Wijnaldum, men Anfield-klubben innfrir heller ikke nå nederlenderens ønske om en fireårskontrakt. 

Wijnaldums nåværende kontrakt løper ut til sommeren, og midtbanespilleren kan forhandle med utenlandske klubber allerede i januar. Jürgen Klopp ønsker imidlertid å beholde 30-åringen, men Liverpool-ledelsen er motvillige til å gi Gini den kontraktslengden han er ute etter.

Så langt i forhandlingene har Liverpool strukket seg til tre år, mens spilleren selv altså ønsker seg en kontrakt på fire år. Det virker imidlertid som klubbledelsen ikke ønsker å strekke seg lenger enn de allerede har gjort på dette punktet.

Tilbys en ukelønn på 115 000 pund

Mirror viser til italienske kilder, som melder at Liverpool har tilbudt Wijnaldum en lønn på 115 000 pund i uken i det nye kontraktsforslaget. Det er en betydelig økning fra de 75 000 pund i uken som 30-åringen har i dag. Liverpool håper det skal være nok til å få midtbanespilleren til å signere den nye kontrakten. 

Liverpool-ledelsen ønsker at Wijnaldum skal skrive under den nye kontrakten før transfervinduet åpner igjen i januar, da de ikke ønsker at nederlenderen skal starte forhandlinger med utenlandske klubber etter nyttår.

Både Inter og Barcelona har vist interesse for Wijnaldum. Katalanerne ledes som kjent av den tidligere nederlandske landslagssjefen Ronald Koeman, som kjenner Gini godt fra før, og vet hva han står for. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]