– Han var den mest uheldige mannen i verden de første 80 minuttene

Roberto Firmino fikk til slutt sin etterlengtede scoring.

23. nov 2020 kl 09.09Einar Kvande

Roberto Firmino gjorde sitt andre mål for sesongen, i sluttminuttene i 3-0 seieren over Leicester. Brasilianeren var svært uheldig som ikke kom på scoringslista tidligere i kampen, da han hadde en ball som traff stolpen, før Marc Albrighton klarerte returen på streken. Mållinjeteknologien viste at 1 centimeter av ballen ikke var over streken.

– Vi kunne ha avgjort kampen mye tidligere, uttalte James Milner etter kampslutt.

– Bobby, jeg vet ikke hva han har gjort for å fortjene det, men han var den mest uheldige mannen i verden de første 80 minuttene av kampen. Han fortjente den scoringen. Han var strålende i denne kampen, og veldig uheldig, siteres veteranen av Liverpool Echo.

– Jeg sa til ham at jeg tror jeg ville ha vært sintere enn ham dersom han ikke hadde fått det målet. Det var en av de kveldene der det så ut som han ikke skulle lykkes. Jeg er henrykt over at han fikk scoringen sin til slutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]