Henderson ble byttet ut på grunn av skade

Landslagstrener Gareth Southgate bekrefter at Jordan Henderson måtte byttes ut i pausen på grunn av en skade.

15. nov 2020 kl 23.40 Jens Bessesen

Jordan Henderson spilte kun første omgang da England søndag tapte 2-0 for Belgia i Nations League. 

Etter kampen bekrefter landslagstrener Gareth Southgate at en skade var grunnen til at Henderson ble byttet ut. Det skal dreie seg om en stram muskel, uten at Southgate sier noe mer om skaden. Det melder Kieran Canning i nyhetsbyrået AFP. 

Southgate sier videre at man ikke ville ta noen sjanser, og det var derfor Henderson ble byttet ut. Liverpool-kapteinen er nå tvilsom til kampen mot Island på onsdag. Han vil bli undersøkt videre på mandag, ifølge Dominic King i Daily Mail.

Skadeproblemene hoper seg stadig opp for Liverpool. Tidligere i dag ble det bekreftet at Andy Robertson stod over Skottlands kamp på grunn av et problem med hamstringen, og Liverpool har allerede mistet Joe Gomez til skade, mens Mo Salah har fått påvist Covid-19, så langt denne landslagspausen. Trent Alexander-Arnold måtte ut med skade mot Manchester City for en uke siden. 

Fra før er Virgil van Dijk og Alex Oxlade-Chamberlain langtidsskadet, mens Fabinho og Thiago Alcantara kjemper for å rekke kampen mot Leicester på søndag. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]