- Vi er rimelig godt fornøyd med et poeng

Jordan Henderson mente at Liverpool kunne ha vunnet i fiendens hule, men at man alt i alt var tilfreds med poengdeling etter en god kamp.

8. nov 2020 kl 19.53 Torbjørn Flatin

- Vi kunne ha vunnet med den kvaliteten vi har. Likevel å komme hit å ta et poeng, det er rimelig bra. Vi tar det.

Intens og god kamp

Kaptein Jordan Henderson var rimelig fornøyd med 1-1 borte mot Manchester City, selv om det ikke var nok til at de røde kunne ta tilbake tabell-ledelsen

- Det var en intens kamp, mot et meget bra lag, men vi følte oss bra, forklarte en av banens beste spillere til TV 2 etter kampen.

- Guttene arbeidet veldig hardt og vi ga det vi hadde i en god kamp.

En sterk periode

- Vi har vært inne i et hardt kamp-program, men vi spillerne vi har tenker ikke så mye på det selv om det er klart det blir noe slitasje. Som spiller er det du aller mest ønsker å gjøre å spille fotballkamper.

- Nå ble Trent (Alexander-Arnold) skadet og det så ikke særlig bra ut, men forhåpentlig kan han snart være tilbake og alle kan komme tilbake fra landslagsspill uten nye skader.

- Da vi reiste til landslagsspill forrige gang hadde vi nettopp tapt 7-2 mot Aston Villa og vi har gjort det virkelig bra etter at vi kom tilbake igjen. Angrepet har vist utmerket form og forsvaret har vært mer solid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]