Ian Doyle i Liverpool Echo:– Henderson, Thiago og Ox er de som er nærmest et comeback

Echo-journalisten Ian Doyle har svart på spørsmål fra lokalavisens lesere i dag, hvor skadesituasjonen var blant temaene det ble spurt om.

26. nov 2020 kl 15.06Einar Kvande

– Henderson, Thiago og Ox er de som er nærmest et comeback for tiden. Men selv ikke Klopp vet om noen av dem blir klare for kampen mot Brighton, før han får grønt lyst fra sin medisinske stab. Men de er alle mye nærmere å være tilbake nå. Det vil ikke ta lang tid, lyder den optimistiske spådommen fra Doyle.

– Klopp har flere ganger uttalt at Thiagos skade var verre enn Liverpool-ledelsen trodde til å begynne med. Han var tilbake i individuell trening ikke lenge etter skaden, men forsvant så helt en stund. Det var aldri noen realistisk sjanse for at han kunne spille mot Leicester eller Atalanta. Når han kommer tilbake i trening, vil han trenge minst en uke for å komme i form igjen, fortsetter Echo-journalisten.

– Henderson vil ikke trenge så lenge som en uke, for han har bare vært ute i en kort periode. Thiago har vært ute en stund, og vil trenge mer trening. Ox har trent med ball, og kan være nærmere et comeback enn vi tror.

– Liverpool-ledelsen regnet med det ville ta fire uker før Trent Alexander-Arnold var tilbake fra det øyeblikket han ble skadet, så jeg vil bli overrasket om han er tilbake i løpet av den kommende uken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]