– Jeg er sikker på at jeg vil være tilbake på banen snart

Mohamed Salah har uttalt seg offentlig for første gang siden han ble smittet av koronaviruset.

17. nov 2020 kl 21.27 Einar Kvande

Mohamed Salah forsikrer sine fans at han vil være tilbake på banen snart, etter at han testet positivt for koronaviruset fredag. Liverpools toppscorer sitter i karantene på et hotell i El-Gouna i Egypt, og der blir han værende til han har tatt en ny test på torsdag. Dersom den testen er negativ, kan Salah fly hjem til Liverpool.

– Jeg ønsker å takke alle for støtten jeg har fått. Jeg er sikker på at jeg vil være tilbake på banen snart, skriver Salah på Twitter.

Det blir imidlertid ikke mot Leicester på søndag, uansett om torsdagens test skulle være negativ. 

Ifølge Premier Leagues koronaregler må en spiller som har testet positivt for koronaviruset sitte i karantene i minst 10 dager, noe som betyr at Salah ikke vil være aktuell for kamp før Liverpool møter Atalanta på Anfield neste onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]