Salah skal testes på nytt torsdag

Mohamed Salah kan ikke returnere til Liverpool før han har testet negativt for koronaviruset.

16. nov 2020 kl 22.12 Einar Kvande

Mohamed Salah sitter i koronakarantene på et hotell i El-Gouna, en turistdestinasjon nær Rødehavet, etter at han testet positivt for koronaviruset under landslagsoppdrag med Egypt fredag.

Liverpools toppscorer skal testes på nytt torsdag, og kan returnere til Liverpool dersom han avlegger en negativt test.

Salah ble filmet mens han danset i sin brors bryllup, omringet av mange mennesker, fire dager før han avla den positive testen.

– Salah er for tiden i El-Gouna, hvor han fullfører karantenen. Vi vil foreta en ny test torsdag, og jeg tror resultatet vil bli negativt, for spilleren har ikke vist tegn til noen symptomer ennå, siteres Hossam Hosny hos de egyptiske helsemyndighetene av Mirror.

– Salah har vært gjennom alle nødvendige prosedyrer og tester, og de viser at han ikke har noen symptomer og følger nå bare karanteneprotokollen.

– Liverpool kommuniserer med oss for å sjekke hvordan det går med Salah. Han kan returnere til England dersom testen på torsdag er negativ.

Mirror skriver at Salah ikke kan spille mot Leicester på søndag selv om torsdagens test er negativ. I beste fall vil han være tilbake i spill i Champions League-matchen mot Atalanta neste onsdag, men kampen mot Brighton 28.november kan være en mer realistisk returdato, ifølge Liverpool Echo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]