– Klopp har enorm tro på meg - jeg ønsker å betale ham tilbake

Curtis Jones snakker om tilliten han føler fra Liverpool-manageren.

28. nov 2020 kl 09.14Einar Kvande

Curtis Jones har allerede fått spille 10 kamper for Liverpool i 2020/21, og sju av disse har vært fra start. Tenåringen har startet Liverpools to siste kamper, mot Leicester og Atalanta, noe som sier mye om den tilliten Jürgen Klopp har til midtbanespilleren.

– Troppen er stor, selv om det er mange spillere som er utilgjengelige nå. Staben har vist meg tillit, som har satt meg innpå i kamper på dette nivået i så ung alder, noe som betyr enormt mye for meg, uttaler Jones til Premier League Productions.

– Det har definitivt vært positivt. Jeg gleder meg til å spille flere kamper.

– Jeg har alltid sagt at jeg kommer til å gi 100 prosent uansett hvilken kamp det er snakk om, og uansett hvor lang eller kort tid jeg får på banen. Jeg er blitt enda mer motivert til å betale Klopp tilbake for den tilliten han har vist meg. Derfor jobber jeg så hardt som jeg kan, og gir alltid 100 prosent ute på banen. Forhåpentligvis kan jeg også bidra med noen scoringer og målgivende pasninger denne sesongen.

Scouseren kan få mer spilletid når Liverpool gjester Brighton i dag. 

– Det er en veldig vanskelig kamp. Alle kamper i Premier League er vanskelige. Som en ung gutt har jeg en sjanse til å være i startoppstillingen, men jeg vet det blir vanskelig for meg personlig også. Vi sliter med en del skader, så det vil bli forandringer på laget. 

– Brighton kommer fra en fin seier over Aston Villa. De har flere gode spillere på laget, som jeg kjenner godt til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]