Chris Wilder kaller Klopp en egoist som kun bryr seg om Liverpool

Sheffield United-manager Chris Wilder er på krigsstien etter at Liverpool får tilskuere tilbake på tribunene, mens man i Sheffield ikke får det.

28. nov 2020 kl 08.49Einar Kvande

Chris Wilder er blant managerne som ikke vil ha fem bytter i Premier League, og Jürgen Klopps stadige lobbyvirksomhet for fem bytter er tydelig blitt et irritasjonsmoment for Sheffield United-manageren.

Da Liverpool-regionen havnet på nivå 2 i britenes nye koronaskala, mens Sheffield fortsatt er på nivå 3, rant det over for Wilder.

– Klopp er en manager i verdensklasse og en politiker i verdensklasse, som kun bryr seg om Liverpool, siteres Wilder av Daily Mail.

– Det er det eneste han bryr seg om. Han kommer aldri til å bry seg om Sheffield United får fans tilbake på tribunene, eller om Newcastle, Manchester City, Manchester United eller noen andre gjør det. Han er en politiker i verdensklasse.

– Jeg kjenner til den støtten Liverpool får, og hvordan Anfield har vært som et fort for dem. Supporterne til Liverpool er strålende. Jeg vet det, for min far var fra den kanten av landet. 

– Et merkelig kart

– Jeg vet han har snakket høyt om å få fans tilbake, og Jürgen kommer ikke til å si at det ikke er riktig at de får fans tilbake nå som de er på nvå 2, mens Sheffield United, Leeds, Manchester og resten av nord-England ikke får det.

– Det var et merkelig kart, var det ikke? Sjokkerende! Jeg tror vi i nord-England forventet at vi ville være på gamle nivå tre, hvor de var så snill å sette oss.

Wilder har tidligere anklaget Klopp for å være egoistisk når tyskeren har pratet som den tettpakkede terminlisten og behovet for fem bytter. 

– Kortene ligger på bordet. Klopp bryr seg kun om sin egen klubb. Jeg har utrolig stor respekt for disse toppmanagerne, for de produserer topp resultater og vinner ting. Men de er egoister, som kun bryr seg om sine egne klubber. De kommer aldri til å bry seg om Sheffield United eller England. De bryr seg kun om Liverpool, Manchester City og Chelsea, noe jeg forstår og respekterer. Jeg ville ha vært likedan, men jeg bryr meg om Sheffield United, og det gagner ikke oss at vi har fem bytter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]