Alisson i 100

Alisson Becker spiller sin kamp nummer 100 for Liverpool, når de røde gjester Brighton lørdag.

27. nov 2020 kl 20.54Einar Kvande

Den brasilianske keeperen kom til Liverpool fra Roma i 2018. Liverpool la store penger på bordet og gjorde Alisson Becker til tidenes dyreste keeper, og sisteskansen innfridde umiddelbart.

Alisson Becker kommer fra en keeperfamilie. Hans bestefar var keeper, hans far var keeper, og hans eldre bror er keeper. 

– Det er i blodet mitt. Min far og min bestefar var keepere. Min mor var keeper på skolens håndballag, forklarer Alisson.

– Jeg ble keeper fordi jeg elsket å være det, og fordi jeg alltid så opp til min eldre bror, og når jeg så at han var keeper, ønsket jeg å være det samme. Han er fem år eldre enn meg, og er en inspirasjon for meg. Først og fremst beundrer jeg måten han tar avgjørelser på. Han er min rollemodell, sammen med min far, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]