Jürgen Klopp har uttalt seg om kontraktsituasjonen til Georginio Wijnaldum

Nederlenderen kan signere en prekontrakt med en ny klubb etter nyttår.

27. nov 2020 kl 23.49Einar Kvande

Kontrakten til Georginio Wijnaldum går mot slutten. Ved nyttår er det kun et halvt år igjen av avtalen nederlenderen har med Liverpool, og han har da muligheten til å signere en prekontrakt med en utenlandsk klubb og forlate Liverpool på gratisovergang til sommeren.

– Jeg kan egentlig ikke si så mye om det. Jeg blir glad om han blir værende her. Det er kanskje det eneste jeg kan si, siteres Jürgen Klopp av Liverpoolfc.com.

– Jeg er ganske fornøyd med Gini. Det ser dere ved å studere de fleste lagoppstillingene!

Midtbanespilleren har spilt 201 kamper for Liverpool siden overgangen fra Newcastle i 2016. Denne sesongen står han bokført med 15 kamper allerede.

– Han har alltid spilt bra. Det er grunnen til at han får spille så mange kamper, forklarer Klopp.

– Jeg kan ikke huske mange dårlige kamper fra hans side. Han har spilt i en rekke posisjoner for oss. Han er i god form, heldigvis, og jeg håper det fortsetter slik. 

– Det er bra, og jeg har ikke noe annet å si. Så lenge ingenting er bestemt, er alt mulig, og jeg er positiv.

– Det er ikke noe problem. Vi har hatt situasjoner som dette før, med Emre Can for eksempel. Emre spilte og ga absolutt alt helt frem til siste dag av kontrakten hans, og Gini vil gjøre det samme, det tviler jeg ikke på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]