Wijnaldum misfornøyd med tilbudene fra Liverpool

Om en drøy måned kan Gini Wijnaldum forhandle fritt med andre klubber.

27. nov 2020 kl 09.15Jens Bessesen

Kontraktssituasjonen til Gini Wijnaldum i Liverpool er fortsatt uavklart, og fra januar kan han diskutere fritt med andre klubber om en gratis overgang fra Liverpool.

Ifølge James Pearce i The Athletic står forhandlingene fortsatt stille, og noen må vike på kravene for at ikke 30-åringen skal forlate klubben etter sesongen.

Ikke gode nok tilbud

Pearce skriver at samtaler mellom Wijnaldums agent og Liverpool brøt sammen forrige sesong. Liverpool nøler veldig med å gi store, nye kontrakter til spillere over 30. 

Og da Barcelona kom på banen og viste interesse i september, var Liverpool forberedt på å selge. Men storklubben hadde ikke råd, og ettersom Liverpool ikke aktivt forsøke å kvitte seg med nederlenderen, valgte de heller å beholde ham, selv om det betyr at de kan miste ham gratis til sommeren.

Ifølge Pearce er forholdet mellom Wijnaldum og Jürgen Klopp godt, men midtbanespilleren føler han fortjener en solid kontrakt for det han har levert for klubben. Så langt har ikke tilbudet fra Liverpool vært godt nok, men kilder i klubben sier til The Athletic at man fremdeles har et avslappet forhold til situasjonen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]