Optimisme når det gjelder Hendo, men det ser dårligere ut for Thiago og Fabinho

Liverpool har hele 10 spillere på skadelista fire dager før toppkampen mot Leicester. Halvparten av disse har fortsatt mulighet til å rekke kampen mot ligalederen.

18. nov 2020 kl 17.23 Einar Kvande

Kvintetten Alex Oxlade-Chamberlain, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez og Mohamed Salah er definitivt uaktuelle til søndagens kamp mot Leicester.

Jürgen Klopp har imidlertid fortsatt håp om at de fem andre, Thiago Alcantara, Fabinho, Andy Robertson, Jordan Henderson og Rhys Williams, skal bli tilgjengelige til den viktige kampen mot Brendan Rodgers sitt lag.

David Lynch mener imidlertid at det ikke ser spesielt lyst ut for midtbaneduoen Thiago og Fabinho, som fortsatt ikke er tilbake i trening. Sistnevnte er en kandidat til å vikariere på stopperplass, og spille sammen med Joël Matip i midtforsvaret. Men da må han være tilbake i trening om kort tid. 

Lynch skriver i Liverpool Echo at han forstår det slik at det slett ikke er garantert at Thiago vil bli tilgjengelig heller, selv om det opprinnelig ble antydet at han ville være tilbake i spill etter landskampene denne uken. Spanjolen er fortsatt ikke tilbake i full trening. Liverpools medisinske stab vil få et klarere bilde av midtbanespillerens fysiske tilstand utover uken.

Tror kapteinen blir klarert for spill

Da mener Lynch at det ser lysere ut for Jordan Henderson. Selv om han for tiden får behandling for en muskelskade, skal man i Liverpool-leiren være optimistiske med tanke på at lagkapteinen skal bli spilleklar til søndagens kamp.

Rhys Williams ble sendt hjem fra landslagsoppdrag før tiden, for å være føre var i forhold til en stiv muskel, mens Jürgen Klopp venter i spenning på om Andy Robertson blir involvert for Skottland i kveldens kamp i Israel, etter venstrebackens hamstringtrøbbel som holdt ham ute av forrige landskamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]