Salah kritiseres for å ha deltatt i brorens bryllup

Tidligere Egypt-spiss mener at Liverpool-stjernen har opptrådt svært uforstandig.

17. nov 2020 kl 23.41 Einar Kvande

Liverpool må klare seg uten Mohamed Salah når ligaleder Leicester kommer på besøk søndag ettermiddag, etter at stjernespissen testet positivt for Covid-19 fredag, og i hjemlandet Egypt rettes det nå kritikk mot Liverpool-spissens deltakelse i brorens bryllup i forrige uke, hvor Salah kan ha pådratt seg smitten.

Det er den tidligere Egypt og Tottenham-spissen Mido som går hardt ut mot Salah.

– Jeg vet at mange ikke vil like det jeg sier nå, men det får så være, uttalte Mido på Al Nahar TV.

Om Salah fikk tillatelse til å dra i brorens bryllup på forhånd av Liverpool eller det egyptiske landslaget, er det for øvrig ingen som så langt har bekreftet eller avkreftet. 

– Mohamed Salah begikk en stor tabbe ved å være tilstede i brorens bryllup noen få dager før en landskamp. Han var uforstandig, og forsømte seg i forhold å unngå smitte, og som en følge av dette fikk han viruset.

– Hans uforstandige opptreden førte til at landslaget mistet en viktig spiller foran veldig viktige kamper, og han satte også helsen til sine lagkamerater på spill. Han burde ikke ha vært tilstede i brorens bryllup på et slikt tidspunkt.

– Jeg legger også merke til hvor stille det er fra de som er ansvarlige for spillerens uforstandige opptreden, noe som bare bekrefter at spilleren fortsatt er større enn landslaget, noe som vil føre til at vi aldri lykkes.

– Salah burde fordømmes for det han gjorde, men ingen tør si noe.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]