Bildene du ikke har sett før fra Liverpools flunkende nye treningsanlegg

722 dager etter at byggingen starter, flytter førstelaget nå inn.

17. nov 2020 kl 13.07 Arild Skjæveland

I dag er dagen da Liverpools førstelag offisielt flytter inn i sitt nye treningsanlegg i Kirkby. AXA Training Centre har en prislapp på 50 millioner pund. Det er 722 dager siden byggingen startet. I utgangspunktet skulle klubben flytte inn i juli, men Korona-pandemien satte alt på hold for en periode.

Tirsdag 17. november skal førstelaget ha sin aller første fellesøkt på det nye treningsanlegget.

– Vi startet på dette prosjektet for over to år siden, og det markerer en viktig milepæl i historien til denne flotte fotballklubben. Etter å ha tatt farvel med Melwood i forrige uke, er vi spente på å starte en ny æra i klubben, ved å samle førstelaget og akademiet sammen på ett sted for første gang i historien, sier Andy Hughes i Liverpool FC i en pressemelding.

Jürgen Klopp sier at det er en spesiell dag.

– I dag er en veldig spesiell dag for laget – og vi har ventet lenge. Det har vært mange steg, møter med arkitekter, designere og alle. Fasilitetene er flotte, og alle som får sjansen til å besøke det vil bli imponert. Det er en strålende bygning – du har alt det du trenger nå, og for fremtiden. Det er rett og slett perfekt, sier han.

Se bildene av treningsanlegget nedover i denne artikkelen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]