Se Klopp havne i munnhuggeri med BT Sports Des Kelly

I et over åtte minutter langt intervju krangler Jürgen Klopp og BT Sports Des Kelly så busta fyker om tidligkampene på lørdager.

28. nov 2020 kl 17.11Einar Kvande

Du kan se hele intervjuet her:

Ny tirade mot TV-selskapene

Nok en gang gikk Klopp til angrep på TV-selskapene, som igjen hadde satt opp et lag som spilte onsdag kveld til å spille tidlig lørdag.

– Milner fikk en hamstringskade. Gratulerer! Dere kan jo spørre Chris Wilder om det. BT satte oss opp til å spille 12.30. Dere gjorde det!

Skaden på Milner betyr at det virkelig er tynt med midtbanespillere til kampene mot Ajax og Wolves, da Paul Gorst melder at verken Thiago Alcantara eller Alex Oxlade-Chamberlain rekker de to kampene.

– Dersom vi spiller klokken 15.00 eller 17.30 er det annerledes. Etter en onsdagskamp er det direkte helsefarlig for spillerne å spille så tidlig på en lørdag. Hvorfor har dere satt oss opp lørdag 12.30 mot Palace dersom dere bryr dere om spillerne?

Mot Palace om tre uker, som er neste kamp for Liverpool med avspark klokken 12.30 etter en onsdagskamp, vil også Palace ha spilt onsdag kveld.

– Da managerne hadde samtaler for en uke siden var det 15-5 eller 16-4 i favør av fem bytter. Etter det har ingenting skjedd. Chris Wilder sier jeg er egoistisk. Jeg synes han er det, men det er ikke viktig. Jeg var i hans posisjon i Mainz. Dersom du kan ha fem bytter, er det med tanke på spillerne.

– Jeg er ikke egoistisk, men selvsagt snakker jeg om Liverpool FC. Selvsagt er det et problem for meg å ta ut et lag. 

– Dersom jeg hadde fem bytter i dag ville jeg tatt ut Robbo for å spare ham, og satt inn Kostas. Det handler ikke om taktikk, men om å forhindre at spillerne blir skadet. Jeg tenker på alle spillerne. Dere vil få se mange skader fra nå og ut desember. Det vil dere.

– Man får vanligvis skryt for et intervju der du holder deg til saken. Men jeg burde slutte med det, da det ikke hjelper. Problemet er at vi har signert denne kontrakten, men i denne sesongen har vi større problemer. Ingen preseason, en kort sesong, og så videre. Dette er ikke greit.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]