Klopps tirade ble ikke vist på tv i England

Sky beskyldes for å ha sensurert Jürgen Klopps tirade mot rettighetshaverne etter kampen mot Leicester.

23. nov 2020 kl 19.14Jens Bessesen

Jürgen Klopp gikk hardt ut mot rettighetshaverne Sky og BT Sports etter søndagens maktdemonstrasjon mot Leicester. Liverpool-manageren er mildt sagt frustrert over at Liverpool må spille tidligkamp lørdag etter onsdagens Champions League-oppgjør.

Klopp føyer seg inn i en rekke av managere som har sagt det samme, og de er også frustrert over at man ikke kan gjøre fem spillerbytter i en sesong der skadene florerer.

– Sensur

Søndag fikk Klopp utløp for sin frustrasjon i intervjuet med Sky Sports etter kampen, intervjuet vi fikk se i Norge og andre land ble stanset av Sky Sports i England, ifølge flere medier. 

Liverpools supportergruppe Spirit of Shankly beskylder nå Sky for å drive med sensurering da Klopp viste seg som en god leder med sin tale. 

– Det at Sky tilsynelatende sensurerte hans uttalelser viser at han traff en nerve, og at de sammen med de andre rettighetshaverne må snakke åpent og ærlig med Premier League om terminlisten, som åpenbart har en skadelig effekt på spillerne. Lederskap handler om refleksjon og å lytte, og nå må de lytte til Klopp, sier Joe Blott, leder i Spirit of Shankly, til The Telegraph

Klopps tirade gikk imidlertid ikke for døve ører, etter at videoen har blitt delt utallige ganger på sosiale medier det siste døgnet. Her kan du lese alt han sa

Har du innspill til journalisten?
[email protected]