Her er vår spillerbørs etter poengdelingen: Noen få sto frem da Liverpool tapte poeng i avgjørende situasjoner

Liverpool løftet seg noe etter en tam første omgang, men gav bort to straffespark og to poeng på Amex. Her er vår spillerbørs fra kampen.

Alisson Becker8

Skjerpet og konsentrert i sin jubileumskamp. Trygg i alt han foretar seg. Fint ute og sweeper med både hodet og beina ved flere anledninger. Går tidlig på begge straffesparkene, men klarer å stå så lenge at Neal Maupay skyter utenfor. Kan ikke lastes for at Pascal Groß utligner på straffe nummer to.

Neco Williams5

Vil så gjerne, men får ikke involvert seg særlig i Liverpools offensive spill. Blir først overspilt av Yves Bissouma, før han lager et klønete straffespark mot Aaron Connolly når han forsøker å få kroppen inn foran spissen. Heldigvis for han så brenner Neal Maupay den. Byttet ut ved pause.

Nathaniel Phillips6

Rydder godt unna i lufta, som forventet med hans fysikk. Sleit betydelig mer mer tempoet og samspillet med stopperkollega Fabinho. Opphever offsiden når Aaron Connolly er fri.

Fabinho6

Solid i tospann med Joël Matip. Ikke den samme relasjonen med Phillips. Mer usikker i posisjoneringen og på etterskudd ved et par anledninger. Kunne straffet seg når han gambler og Danny Welbeck kommer løs i starten av andre omgang,

Andy Robertson6

Sjelden tam offensivt i første omgang, selv uten Tariq Lamptey stormende frempå Brighton-backen. Men strålende forarbeid ved 1-0. Både god og heldig, bommer litt på ballen, men får klarert når Danny Welbeck står klar bak han for å utligne. Glimrende frispark som offside-plasserte Mané nikker inn. Ikke like heldig når han forårsaker straffespark nummer to.

James Milner6

Presset blir viktig når Liverpool står så høyt med nykomponerte relasjoner defensivt. Evighetsmaskinen sliter med å få grep i midtbanen i første omgang. Må ned på høyrebacken etter at Henderson kommer inn ved pause. Uut med det som så ut som en muskelskade etter 74 minutter.

Georginio Wijnaldum6

Vært «Mr. Reliable» for Jürgen Klopp og Liverpool, men virket litt preget av veldig mange minutter nylig. Startet tre kamper for Nederland denne måneden. Bedre med i andre omgang etter hvert som man kobler mer grep om både midtbanen og kampen.

Takumi Minamino5

En av de få med avslutning på mål i første omgang, men svak opptreden av Taki. Bruker for lang tid og blir liggende veldig dypt, uten at han får vist playmaker-egenskapene. Burde gjort det bedre når Aaron Connolly får en kjempesjanse i starten. Blant hans verste kamper i rødt.

Roberto Firmino5

Har en utrolig målgivende til Salah på den annullerte scoringen, men lite synlig utover det. Både Minamino og Bobby faller dypt uten å prege oppgjøret. Kommer litt høyere i banen når Salah går ut, men virker aldri farlig.

Diogo Jota7

Formspilleren startet med et par frekke involveringer i første omgang, men forsvant i likhet med resten av Liverpool. Viser både klasse og selvtillit når han avslutter strålende og sender laget i føringen etter pause.

Mohamed Salah6

Lukter på offsidelinja og får en stor sjanse etter kun noen minutter. Sikker når han blir spilt gjennom at Firmino i første omgang, men så vidt på feil side etter VAR-sjekk. Byttet ut med Mané etter 64 minutter, tydelig frustrert over å ikke ha scoret.

Jordan Henderson7

Inn i pausen. Var savnet mot Atalanta i midtuka og Liverpool sleit uten kapteinen på midten. Sentral i at de røde får mer kontroll på kampen i andre omgang.

Curtis Jones

Erstatter Milner etter 74 minutter og ble lagets tredje høyreback i løpet av kampen. Gjør det ok i en uvant posisjon hvor det er vanskelig for han å sette noe preg på kampen.

Sadio Mané

Liverpool led uten energien og initiativene hans. Inn for Salah etter 64 minutter. Har i likhet med sin rekkekamerat ballen i mål, men blir korrekt annullert etter VAR-sjekk.