U23-laget inntok tabelltopp med Klopp som tilskuer

Liverpool U23 møtte Southampton på akademiet.

21. nov 2020 kl 19.41Arild Skjæveland

Lørdag var det stor aktivitet på akademiet. Først spilte Liverpool U18 mot Leeds United, før U23-laget tok imot Southampton.

Da var Jürgen Klopp og støtteapparatet på sidelinjen og så ungguttene i aksjon. Sepp van den Berg og Owen Beck spilte i Liverpools midtforsvar. Det betyr at verken Rhys Williams eller Billy Koumetio var involvert. Kanskje kan det bety at de er aktuelle for troppen til kampen mot Leicester City søndag kveld.

Barry Lewtas sitt lag skapte flere gode sjanser, og også bortelaget hadde gode muligheter i kampen, men to gode målvakter og stolpene sto i veien, skriver Liverpoolfc.com.

Liverpool holdt pusten da Paul Glatzel lå nede med et problem i ankelen. Han har vært veldig uheldig med skader de siste årene, men kunne heldigvis fortsette. Han burde kanskje også ha scoret etter at han fikk behandling, men var uheldig med touchen.

En annen som var nede med skade, var innbytter Joe Hardy. Han fikk en smell umiddelbart etter at han kom inn som innbytter.

Resultatet gjorde at Liverpool klatret til topps på tabellen, foran Derby på bedre målforskjell.

Liverpools lag: Kelleher, Bradley, Beck, Van den Berg, Savage, Clayton, Longstaff (Hardy, 82), Morton, Glatzel (O’Rourke, 46), Ritaccio (Sharif, 56), Millar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]