Avslører hvem han holder som gullfavoritt

Jürgen Klopp har latt seg imponere av spesielt ett lag så langt denne sesongen.

6. des 2020 kl 10.30Jens Bessesen

Jürgen Klopp har fått spørsmål om hvem han holder som gullfavoritt i det som så langt er en svært jevn sesong i Premier League. 

Før den 11. serierunden toppet Tottenham tabellen, men de er kun foran Liverpool på målforskjell. Forfølgerne ligger tett bak. 

Liverpool tok et suverent gull forrige sesong, men skadeproblemene denne høsten har gjort at flere har meldt seg på i gullkampen.

– Når jeg ser fotballkamper for tiden er det Chelsea jeg ser på som favoritter, sier Klopp ifølge Mirror.

Den største og sterkeste stallen

London-laget hadde en vaklende start på sesongen og tapte blant annet 0-2 for Liverpool på Stamford Bridge, men i det siste har de funnet formen. Lørdag slo de Leeds 3-1 og inntok tabelltoppen.

– De har den største stallen, med fantastiske spillere som spiller bra sammen etter en rusten start - og de er i form, sier Klopp.

Han mener Lampard har en luksus i form av at han kan gjøre endringer i kampene, med mange sterke spillere på benken. Men Klopp bruker ikke mye tid selv på å tenke på hvem som skal vinne ligaen.

– Jeg føler ikke vi jakter noen for øyeblikket - eller at noen jakter oss. Presset er der for oss, men det handler om hvor mye du tenker på presset, sier Klopp foran kveldens kamp mot Wolves på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]