Mener landslagssjefen vil få et kjempeproblem til EM

Jürgen Klopp gir ikke opp kampen om fem bytter.

6. des 2020 kl 08.32Jens Bessesen

Foreløpig får ikke Jürgen Klopp viljen sin om å innføre fem spillerbytter i Premier League, til tross for at han omtrent på hver pressekonferanse snakker om temaet, og at han har fått med seg det som trolig er et stort nok flertall for å få gjennom endringen. 

Temaet ble nok en gang tatt opp i forkant av kampen mot Wolverhampton, og Klopp kom nå med et perspektiv som kan få England-sjef Gareth Southgate - og mange andre landslagstrenere - til å skjelve inn mot neste års EM-sluttspill.

– Nå må alle lagene spille hver tredje dag. Det blir enormt med kamper fra nå, og hvert lag vil merke forskjellen. Neste sommer blir det et problem for Gareth Southgate, sier Klopp ifølge Goal.

– Nesten alle spillerne Gareth vil bruke spiller i Europa i tillegg. De fleste spiller tre kamper i uka, og så starter det opp igjen i februar. Gareth vil få det vi gir han om vi beholder tre bytter, sier Klopp. 

Han mener flere lag kommer til å merke kjøret nå som også ligaprogrammet tetter seg til.

– Derfor må vi snakke om det nå selv om det ikke ble stemt gjennom, sier Klopp og sikter til denne ukens Premier League-møte der fem bytter ikke engang var tema.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]