– Det hadde vært enda hyggeligere om det hadde skjedd foran The Kop, men Bobby kom nesten halvveis dit!

Andy Robertson understreker betydningen av å ha tilskuere tilbake på The Kop.

17. des 2020 kl 11.45Einar Kvande

For andre kamp på rad var det 2000 tilskuere tilbake på Anfield, og majoriteten av disse hadde inntatt The Kop. Akkurat som i 4-0 seieren over Wolves klarte disse par tusen tilskuerne å lage et lurveleven også mot Tottenham. Det var noe som Andy Robertson virkelig satte pris på etter 2-1 seieren over Spurs.

– Det hadde vært enda hyggeligere om det hadde skjedd foran The Kop, sier Robbo til Liverpoolfc.com om øyeblikket da Bobby Firmino satte inn seiersmålet.

– Tottenham vant myntkastet, og bytte selvfølgelig side, noe som er greit nok. Men Bobby gjorde et realt forsøk på å nå frem dit uansett, og han kom nesten halvveis!

– Supporterne utgjorde en enorm forskjell. De var strålende mot Wolves, og det var strålende igjen i denne kampen. Vi har savnet dem. Jeg gleder meg til vi har 50 000 tilbake på tribunene her snart, men de 2000 lager også masse stemning, og vi trenger dem.

– Vi trenger dem gjennom hele sesongen nå, så lenge vi får lov til å slippe dem inn. Forhåpentligvis får flere lov til å slippe inn. Vi ønsker å ha flere folk tilstede. Vi trenger dem. Vi trenger alltid våre fans. Vi har alltid vært som en familie, og vi trenger at alle dytter oss i riktig retning. Vi har savnet dem, og jeg er sikker på at de har savnet oss. 

– I denne kampen var de fantastiske. Forhåpentligvis ser vi dem igjen den 27. desember, og forhåpentligvis kan vi gi dem en julepresang da.

VIL NEPPE GI SEG UTEN SVERDSLAG: Robbo spår at Tottenham vil henge med i toppen helt frem til mai.

VIL NEPPE GI SEG UTEN SVERDSLAG: Robbo spår at Tottenham vil henge med i toppen helt frem til mai.

– Det er mange lag som vil forsøke å ta oss igjen

Andy Robertson frydet seg også over at Roberto Firmino kom på scoringslisten igjen.

– Jeg er så glad for at Bobby scoret det målet. Du kunne se hvor mye det betydde for ham. 

– Vi har ikke scoret så mange sene mål denne sesongen. Det var nesten et varemerke for oss forrige sesong, og det er så herlig med vinnermål i siste minutt. Spesielt mot et veldig godt lag som Tottenham.

– Det er viktig å avgjøre helt mot slutten når du spiller mot et stort lag, og de toppet jo tabellen før kampen. Alle våre spillerne kjente hvor herlig dette var.

– Men dette blir kun viktig om vi klarer å bruke det på riktig måte, og spille enda bedre. Vi topper ligaen nå, men det er fortsatt svært lenge igjen av sesongen. Dette var en stor seier mot et veldig, veldig godt lag. Vi skapte gode sjanser og dominerte med ballen i første omgang, mens andre omgang ble litt mer jevnspilt. 

– Vi slo et godt lag, og det er alltid hyggelig når du klarer det. Men de vil henge med i toppen. De vil slå tilbake, og vi må prestere opp mot vårt beste i hver kamp, skal vi holde oss på toppen av tabellen. Det er så mange lag som vil forsøke å ta oss igjen. Ligaen er mye jevnere denne sesongen, så dette blir ikke avgjort før sesongen er over. Vi må bare fortsette å gjøre det vi har gjort så langt; Fokusere på oss selv og plukke tre poeng så ofte som vi kan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]