Håper å ha Matip klar mot Spurs

Det er ikke alvorlig for midtstopperen.

13. des 2020 kl 20.17Arild Skjæveland

Etter en svak kamp på Craven Cottage, er det likevel midtstoppersituasjonen til Liverpool som har fått mest oppmerksomhet. Joel Matip har vært klubbens eneste rutinerte friske midtstopper, og mot Fulham spilte han svake 45 minutter før han ble byttet ut til pause.

Kaptein Jordan Henderson måtte ned og vikariere i midtforsvaret sammen med Fabinho, og dermed spilte Liverpool med to fra midtbanetreeren som vant Champions League-finalen i 2019 i midtforsvaret de siste 45 minuttene i London.

Sky Sports rapporterte at Matip hadde blitt byttet ut med smerter i ryggen. Etter kampen bekreftet Klopp at det var på grunn av ryggen, men at det ikke var alvorlig.

Håper han blir klar til onsdag

På onsdag kommer Premier Leagues farligste angrepsduo i Hueng-min Son og Harry Kane til Anfield. Son har scoret ti, og Kane har scoret ni mål så langt denne sesongen, men det mest oppsiktsvekkende er hvor mye de har skapt for hverandre. De har vært direkte involvert i 12 av hverandres scoringer – på 12 serierunder.

Klopp håper at Matip blir spilleklar til onsdag.

– Joel Matip har kramper i ryggen. Vi får se. Jeg Jeg tror han har en sjanse for onsdag, sa Klopp på pressekonferansen.

– For øyeblikket er det ikke noe stort problem, sa han videre.

Liverpool - Tottenham spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]